RAGE 2 (PC) 289 kr.
RAGE 2 SPILBESKRIVELSE
Video: RAGE 2 - Official Trailer

En asteroide har udslettet 80% af jordens befolkning, og menneskeheden tal fortsætter med at falde. Nådesløse og blodtørstige bander strejfer over de åbne veje, og den tyranniske Authority søger at regere med en jernnæve. Som Walker, den sidste Ranger i ødemarken, og en trussel mod deres magt, er du blevet frarøvet dit hjem og efterladt til døden.

Nu bliver du nødt til at rase for retfærdighed og frihed. Med vanvittig køretøjskamp, ​​superdrevent førstepersons kaos og en åben verden med en overflod af vanvid, vil du ræse igennem en uforgivende ødemark, og kæmpe med sadistiske bander for at finde de værktøjer og teknologier, der er nødvendige for at knuse The Authoritys undertrykkende regime en gang for alle.

DEN SIDSTE RANGER
Bring smerten ved hjælp af en samling opgraderbare våben, ødelæggende nanotritkræfter og Overdrive, evnen til at skubbe dine våben ud over deres mekaniske grænser!

PEDAL TO THE METAL
Fra monster trucks til gyrocopters, brug et sortiment af robuste og ødemarksklare køretøjer til at køre på tværs af badlands. Hvis du ser det, kan du køre det.

FRAKTIONER & FJENDER
Kæmp mod kæmpe fraktioner for kontrol af ødemarken, hver med et rogue-galleri af galdere, mutanter og monstre, der er sultne efter blod.

ØDEMARKEN VENTER
Rejs gennem et stort og varieret landskab, fra frodige jungler og forræderiske sumpe til solbrændte ørkener i din forfølgelse af The Authority. Ødemarken er massiv!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg RAGE 2 fysisk?

Nej, du modtager en RAGE 2 produktnøgle (RAGE 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din RAGE 2 produktnøgle (RAGE 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille RAGE 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Rage 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Rage 2 som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-05-2019
Systemkrav MINIMUM
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
Processor: Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1300X
Memory: 8GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 780 3GB or AMD R9 280 3GB
Storage: 50 GB available space

ANBEFALET
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
Pro
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser