Overcooked! 2 (PC/MAC) 102 kr.
OVERCOOKED! 2 SPILBESKRIVELSE

Overcooked vender tilbage med en ny portion kaotisk kogekunst! Vend tilbage til Løgland og sammensæt dit hold af kokke til et klassisk samarbejdsspil på sofaen eller onlinespil for op til fire spillere, Hold på hat og forklæder ... det er tid til at redde verden (igen!)

Fra asken i ilden...

Du har reddet verden fra Ever Peckish. Nu har en ny trussel rejst sig, og det er på tide at gå i køkkenet og mætte de Levende Brød!

ONLINE/LOKAL MULTIPLAYER-GALSKAB

I skal arbejde sammen (eller mod hinanden) for at få den højeste score i kaotiske multiplayerspil lokalt og online.

ET FESTMÅLTID AF ET SPIL

Rejs gennem en helt ny verden til lands, til vands og i luften. Lav mad i nye temakøkkener fra sushirestauranter til magiskoler, miner og fremmede planeter.

SKÆRP APPETITTEN

Rejs landet tyndt og lave en række nye opskrifter, der helt sikkert passer til enhver smag, herunder sushi, kager, burgere og pizzaer.

TAG DET ROE-LIGT

Rejs gennem teleporters, på tværs af bevægelige platforme og spar tid ved at kaste ingredienser på tværs af dynamiske køkkener, der skifter og udvikler sig. Nogle køkkener pisker endda dine kokke væk til nye steder!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Overcooked! 2 fysisk?

Nej, du modtager en Overcooked! 2 produktnøgle (Overcooked! 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Overcooked! 2 produktnøgle (Overcooked! 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Overcooked! 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Overcooked! 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-versionen af Overcooked! 2

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 07-08-2018
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser