Assetto Corsa Competizione (PC) 289 kr.
ASSETTO CORSA COMPETIZIONE SPILBESKRIVELSE

Assetto Corsa Competizione er det nye officielle Blancpain GT Series videospil.


Takket være den ekstraordinære kvalitet af simuleringen vil spillet give dig mulighed for at opleve den rigtige atmosfære i GT3-mesterskabet, der konkurrerer mod officielle chauffører, hold, biler og baner, der gengives i spillet med det højeste niveau af nøjagtighed, der nogensinde er opnået.
Spa 24 timers løb vil komme til live med en utrolig grad af realisme, både i single og multiplayer modes.
Assetto Corsa Competizione vil indholde Blancpain GT Series '2018 sæson, og vil også indeholde sæson 2019, der vil blive leveret som en gratis opdatering i løbet af sommeren 2019.
Assetto Corsa Competizione er født af KUNOS Simulazionis langvarige erfaring, og det udnytter Unreal Engine 4 fuldt ud til at sikre fotorealistiske vejrforhold og grafik, natkørsler, animationsoptagelser og nå en ny standard med hensyn til kørsel af realisme og nedsænkning, tak til sine yderligere forbedrede dæk- og aerodynamiske modeller.
Assetto Corsa Competizione er designet til at skabe nytænkning, der sætter spillere i centrum af Blancpain GT-serien og sætter dem bag hjulet i Ferrari, Lamborghini, McLaren og mange andre prestigefyldte GT-racerbiler, der alle gengives med et fremragende niveau af detalje.

REALISTISK SIMULATION
Assetto Corsa Competizione er designet til trofast at genskabe ydeevnen og køreoplevelsen af ​​ægte Blancpain GT Series biler gennem en sofistikeret matematisk model, der præcist replikerer dækgreb, aerodynamisk påvirkning, motorparametre, suspensioner og elektroniksystemer, der bestemmer balancen, såvel som indflydelse af mekanisk skade på bilens drivkraft.

NY GENERATION GRAFIK OG VISUALE EFFEKTER
Unreal Engine 4 garanterer fotorealistisk gengivelse og en præcis repræsentation af scenarier, bilmaterialer og vejrforhold. Takket være multikanals lydprøveudtagning af ægte GT-biler, spillet frembringer fangende akustiske omgivelser og realistiske miljøeffekter.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Assetto Corsa Competizione fysisk?

Nej, du modtager en Assetto Corsa Competizione produktnøgle (Assetto Corsa Competizione CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Assetto Corsa Competizione produktnøgle (Assetto Corsa Competizione CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Assetto Corsa Competizione. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Assetto Corsa Competizione? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Assetto Corsa Competizione som digital download til Steam.

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser