Cities: Skylines - Industries Plus (PC/MAC) 125 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Cities: Skylines på Steam for at kunne bruge Cities: Skylines - Industries Plus.

CITIES: SKYLINES - INDUSTRIES PLUS SPILBESKRIVELSE

I en af ​​de mest dybdegående udvidelser i Cities: Skylines' history bliver Industries en større og mere meningsfuld del af spillet med denne udvidelse. Spillere kan tilpasse deres industriområder med forsyningskæder til de fire forskellige ressourcetyper og unikke fabrikker. Velforvaltede industrisektorer vil komme op og blive mere effektive. Udover produktionskæder er der en ny byservice til håndtering af post, og fragtlufthavnen gør det lettere at håndtere import og eksport af fabriksvarer. Der er FEM nye kort, nye politikker, nye bytjenester, nye bygninger (herunder ressourceudvinding, fabrikanter, lagerbygninger og unikke fabrikker) og meget mere.

FÅ DET TIL AT SKE
Følg dine produkter fra høst til behandling, opbevaring og produktion, OG transporter dem til kommercielle zoner eller eksporter til andre byer.

STYR DINE EGEN INDUSTRIER
Definer et område med industriområde-værktøjet og placer højt specialiserede industrielle bygninger til at opbygge og styre produktionskæden fra råmaterialekstraktion op til slutprodukt. Industriområder er opdelt i fire typer baseret på den naturlige ressource, de forarbejder: Landbrug, Skov, Malm og Olie. Disse områder kan nå ud på at nå produktionsmål og bemandingskrav.

DET ER TID TIL AT BYGGE, IKKE HYGGE
Nye industribygninger omfatter ekstraktionsanlæg, lagerfaciliteter, forarbejdning og hjælpebygninger, industrielle rekvisitter og veje. Unikke fabrikker, såsom mad, legetøj, møbler, bil og elektronik producerer luksusprodukter og kræver et stort antal arbejdstagere, vand og elektricitet samt input fra dine brancher.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Cities: Skylines - Industries Plus fysisk?

Nej, du modtager en Cities: Skylines - Industries Plus produktnøgle (Cities: Skylines - Industries Plus CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Cities: Skylines - Industries Plus produktnøgle (Cities: Skylines - Industries Plus CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Cities: Skylines - Industries Plus. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Cities: Skylines - Industries? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Cities: Skylines - Industries, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam. Spillere kan tilpasse deres industriområder med forsyningskæder til de fire forskellige ressourcetyper og unikke fabrikker. Velforvaltede industrisektorer vil komme op og blive mere effektive. Udover produktionskæder er der en ny byservice til håndtering af post, og fragtlufthavnen gør det lettere at håndtere import og eksport af fabriksvarer. Der er FEM nye kort, nye politikker, nye bytjenester, nye bygninger (herunder ressourceudvinding, fabrikanter, lagerbygninger og unikke fabrikker) og meget mere.

Virker Cities: Skylines - Industries også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Cities: Skylines - Industries som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-10-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Microsoft Windows 7/ 8 /8.1 (64-bit)
Processor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
DirectX: Version 9.0c
Netværk: Bredb
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser