Red Dead Redemption 2 (PC)
RED DEAD REDEMPTION 2 SPILBESKRIVELSE

Amerika, 1899. Det vilde vesten lakker imod enden, med lovens håndhævere på jagt efter de sidste resterende ulovlige bander. De, der ikke overgiver sig eller bukker under, bliver dræbt.

Efter et røveri går galt i den vestlige by Blackwater, er Arthur Morgan og Van der Linde-banden nødt til at flygte. Med føderale agenter og de bedste dusørjægere i nationen i hælene på dem, må banden røve, stjæle og kæmpe deres vej over det rå hjerteland i Amerika for at overleve. Da interne stridigheder vokser og truer med at rive banden fra hinanden, må Arthur vælge mellem sine egne idealer og loyalitet til banden, der opdragede ham.

Fra skaberne af Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption er Red Dead Redemption 2 en episk fortælling om livet i Amerika i begyndelsen af den moderne tidsalder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Red Dead Redemption 2 fysisk?

Nej, du modtager en Red Dead Redemption 2 produktnøgle (Red Dead Redemption 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Social Club-platformen til at indløse din Red Dead Redemption 2 produktnøgle (Red Dead Redemption 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Red Dead Redemption 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser