Sekiro: Shadows Die Twice (PC)

Vær klar til at spille Sekiro: Shadows Die Twice på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE SPILBESKRIVELSE

Find en klog vej til hævn i et helt nyt eventyr fra udvikleren FromSoftware, der står bag serien Dark Souls.

I Sekiro: Shadows Die Twice er du den "enarmede ulv" – en udstødt og lemlæstet kriger, der kun med nød og næppe undslap døden. Det er din pligt at beskytte en ung herre af ældgammel slægt, og du skal modstå mange voldsomme fjender inklusive den farlige Ashina-klan. Den unge herre bliver fanget, og intet kan stoppe dig i din stålsatte jagt på at genoprette din ære – end ikke selve døden.

Udforsk Japan i 1500-tallets Sengoku-periode, en brutal periode med konstant liv og død konflikt, hvor du kommer ansigt til ansigt med større end livet fjender i en mørk og snoet verden. Brug et arsenal af dødbringende protesevåben og ninjaevner, og gør brug af list, vertikale manøvrer og nådesløs nærkamp i en blodig konfrontation.

Tag hævn. Genopret din ære. Dræb på snedig vis.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sekiro: Shadows Die Twice fysisk?

Nej, du modtager en Sekiro: Shadows Die Twice produktnøgle (Sekiro: Shadows Die Twice CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sekiro: Shadows Die Twice produktnøgle (Sekiro: Shadows Die Twice CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sekiro: Shadows Die Twice. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sekiro: Shadows Die Twice? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sekiro: Shadows Die Twice som digital download til Steam.

Publisher Activision
Udvikler FromSoftware
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-03-2019
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser