Devil May Cry 5 (PC)

Vær klar til at spille Devil May Cry 5 på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

DEVIL MAY CRY 5 SPILBESKRIVELSE

Djævelen du kender, vender tilbage i denne helt nye indgang i den øverste action-serie, der er tilgængelig på pc'en. Forbered dig på at gå ligefrem dæmonisk med denne signaturblanding af højoktant stiliseret handling og andre verdenskendte og originale figurer, serien er kendt for. Direktør Hideaki Itsuno og kerneteamet er vendt tilbage for at skabe den mest sindssyge, teknisk avancerede og fuldstændig uundgåelige actionoplevelse af denne generation! Truslen om dæmonisk magt er vendt tilbage for at true verden igen i Devil May Cry 5. Invasionen begynder, når frøene fra et "dæmontræ" dræber i Red Grave City. Da denne demonelige indvielse begynder at overtage byen, ankommer en ung dæmonjæger Nero med sin partner Nico i deres "Devil May Cry" -campus. Nero kan ikke bruge sin højre arm, Nico, en selvbevidst våbenkunstner til at designe en række unikke mekaniske Devil Breaker-arme for at give ham ekstra kræfter til at tage onde dæmoner som blodet, som den blodsugende flyvende Empusa og en kolossalt fjende Goliath.

FUNKTIONER

Højoktant stiliseret handling - Med tre spilbare figurer hver med en radikalt anderledes stilfuld kampspil, som de tager i brug mod de dæmoner der har overtaget byen

Banebrydende grafik - Udviklet med Capcoms egenproducerede RE-motor, fortsætter serien med nye højder i tro med grafik, der udnytter fotorealistiske tegnet design og fantastiske belysning og miljømæssige effekter.

Nedkæmp den dæmoniske invasion - Kæmp mod episke bosser i højoktane- kampe over den overdrevne Red Grave City helt til et beat af et virkelig killer soundtrack.

Demon Hunter - Nero, en af ​​seriens hovedkarakterer og en ung dæmonjæger, der har Spardas blod, rejser til Red Grave City for at møde dæmonerne's helvede angreb, med våbenhåndværkere og ny hans nye partner-in-crime, Nico. Nero er også sammen med en stilfuld, legendarisk dæmonjæger, Dante og den mystiske nye karakter, V.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Devil May Cry 5 fysisk?

Nej, du modtager en Devil May Cry 5 produktnøgle (Devil May Cry 5 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Devil May Cry 5 produktnøgle (Devil May Cry 5 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Devil May Cry 5. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Devil May Cry 5? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Devil May Cry 5 som digital download til Steam.

Publisher Capcom
Udvikler Capcom
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-03-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: WINDOWS® 7 / WINDOWS® 8.1 / WINDOWS® 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i7-4770 3.4GHz or better
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX760 or better
DirectX: Version 11
Diskplads: 35 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: *Xinput support Controllers recommended *Internet connection required for game activation. Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser