Football Manager 2020 (PC/MAC) 349 kr.

Vær klar til at spille Football Manager 2020 på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FOOTBALL MANAGER 2020 SPILBESKRIVELSE

FM20 er lige rundt om hjørnet, så hvis du altid har drømt om at stå for dit lokale hold, eller vil du hellere stå i spidsen for nogle af de største hold i verdenen? Så er Football Manager 2020 spillet for dig. Med de 50 største fodboldlande er der rigelig mulighed for at vælge dit niveau og denne gang har de også vist lidt kærlighed til grafik motoren da dette er den mest omfattende grafikmotor til dato!

Hold snakken på sidelinjen, og tag turen ud gennem tunnelen til en levende fodboldverden, hvor du er i centrum – en verden, hvor dine meninger betyder noget!
Der findes dem, der bare snakker, men en manager får tingene til at ske – og vores managere er af en helt særlig art.
De ser ikke problemer, kun muligheder: Muligheder for at prøve sig af mod de bedste i verden, for at få en spillers karriere på ret kurs, for at indføre en ny filosofi og for at presse bestyrelsen endnu mere, så den lange jagt på pokalen omsider er forbi.
Det er en verden, hvor planlægning og viden belønnes, men i modsætning til andre spil findes der ingen forudbestemt afslutning eller noget manuskript – kun uendelige muligheder.
Så hvis du nogensinde har tænkt "det kan jeg gøre bedre", har du nu chancen for at bevise det. Stop snakken, og vis, hvad du kan.
Du bestemmer vejen til toppen. Du har ansvaret for dine beslutninger og de konsekvenser, de har.

Du kan prøve evnerne af i 50 af de største fodboldlande verden over
Der er mulighed for succes i 2500 klubber på alle niveauer 
Du kan skrive kontrakt med de bedste – der findes mere end 500.000 rigtige spillere og medarbejdere
Din taktiske vision skal udarbejdes og bringes til live på træningsbanen
Alle kampe kan ses ved hjælp af vores bedste og mest omfattende grafikmotor til dato

Der kommer opdateringer om licenser, nye funktioner og spilopdateringer sidst i september via vores sociale kanaler, så følg os, og få et forspring.

Nu er der ikke så lang tid til FM 2020 eller FM20 som de hurtige vil kalde det, og her er nogle af de ting som vi gerne så, de får rettet/tilføjet siden Football Manager 2019.

Sportsdirektør bør ansættes/fyres af bestyrelsen, og IKKE manageren. Det er almen viden, at ejeren/formanden gør dette, ikke manageren. Manageren styrer ikke hele klubben. Vi ved, at du kan vælge at undgå denne mulighed under ansvarsområder, men kun formanden bør ansætte og fyre en sportsdirektør. Manageren skal så også have lov til at foreslå for bestyrelsen, at de skal ansætte/fyre [den pågældende] som sportsdirektør - men selvfølgelig, som i det virkelige liv, vil bestyrelsen ikke altid lytte til dine forslag.

Få muligheden for at tvinge senior-spillere til at træne med under 20'erne, hvis du føler, at de har en dårlig holdning, eller ikke holder den standard, de normalt har. Lige nu kan du tvinge en spiller til at være i din U20 trup, men du kan ikke tvinge en spiller til at træne med dem. Dette sker i det virkelige liv.

Disciplin skal udvides i FM20, når en spiller har modtaget for mange gule/røde kort, eller kommer for sent til træning. Lige nu er det sådan, at du kun får lov til at give spilleren en bøde på en ugeløn eller to uger. Jeg vil gerne beslutte, hvor stor bøden er, eller hvis jeg vil suspendere ham fra træningen/klubben. Tvinge ham til at spille et antal U20 kampe, og så vil spilleren få mulighed for at undskyle for holdet/klubben. Dette sker i det virkelige liv.

Bedre relationer med samarbejdsklubber/seniorklubber. Flere interaktionsmuligheder med dem. Vi ser gerne at spillere, der har potentiale til at blive gode fodboldspillere fra tilknyttede klubber kan tilslutte sig seniorklubben i 3-6 måneder (måske længere, alt efter hvor gammel spilleren er), så han kan bruge bedre træningsfaciliteter. Hvis du så tror, at han er en god ungdomsspiller, kan du købe ham og betale den tilknyttede klub et udviklingsgebyr. Dette sker i det virkelige liv.

At manageren kunne foreslå, at en spiller med potentiale som det kunne gavne at have i klubben, kunne bruge træningsfaciliteterne i et par måneder. Manageren kunne så tage stilling til, om man skulle acceptere eller afvise, og seniorklubben skulle være i stand til at spørge om feeder-klubben tror, at det ville gavne spilleren at få noget spilletid i ens klub, eller om de mener, klubben er for dårlig.

Spillere, der får deres debut, der forsøger at bryde ind i førsteholdet, bør være "selvtilfredse" eller føle sig "selvtilfreds". De burde føle sig stolte, taknemmelige eller se det som en mulighed for at vise deres evner.

Muligheden for at vælge din straffesparksspiller i det øjeblik det bliver tildelt. Dette sker i det virkelige liv. Nogle gange vil managerne råbe over og kræve at en anden spiller tager straffesparket. Man kan f.eks. misse flere straffespark i en kamp, og hvis man fik muligheden for at lade en anden tage over, efter den oprindelige spiller missede de første par spark, ville man formodentligt vælge en anden.

Kunne det ikke også være fedt med mere kontrol over pengene i din klub? Nogle gange passer størrelsen på stadion slet ikke til holdet trækkraft, og man kan ende med et alt for stort stadion, hvilket gør det svært at holde på pengene, da det hele fossede ud i det stadion, som aldrig var mere end 25% fyldt! Så nogle forslag er:

  • Mulighed for at spørge boardet om at låne penge
  • Muligheden for at sætte billetpriser
  • Valg af sponsorater (hvor man vil få muligheden for at vælge mellem 3-4 med forskellige pengebeløb og mål. Eksempelvis hvis man vinder ligaen, vil man få en bonus. Sådan som det f.eks. fungerer med en spillerkontrakt, bare for klubben.
  • Mulighed for at spørge boardet om at skifte stadion, hvis det er for stort i forhold til klubben
  • Mulighed for at bygge et stadion mere end én gang hver 25t år, som det er nu. Det er muligvis lidt urealistisk, men der er nogle gange man når at maksimere den kapicitet som det nye stadion har, og så er det lidt surt at man skal vente 15 sæsoner for at øge kapicetet med 3000, siden boardet altid sætter kapaciteten alt for lavt!
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Football Manager 2020 fysisk?

Nej, du modtager en Football Manager 2020 produktnøgle (Football Manager 2020 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Football Manager 2020 produktnøgle (Football Manager 2020 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Football Manager 2020. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder FM 2020? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Football Manager 2020 som digital download til Steam.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Sprog Dansk Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 14-11-2019
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (Update 1803/April 2018 or later) – 64-bit
Processor: Intel Pentium 4 (64-bit), Intel Core 2 or AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
DirectX: Version 11<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser