GRID (PC)

Vær klar til at spille GRID på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

GRID SPILBESKRIVELSE

GRID er et racerspil som intet andet og vender nu tilbage med en medrivende og helt ny spiloplevelse, hvor hvert eneste racerløb giver dig chancen for at vælge din egen vej, skabe din egen historie og nå til tops i motorsportverdenen. Deltag i GRID World Series, og tag kampen op i hektiske løb med velkendte og eftertragtede racerbiler – både nye og gamle. Kør ræs i alt fra GT til Touring og Muscle over Stock og Super Modifieds i nogle af verdens bedst kendte områder. I GRID er hvert eneste øjeblik af racerløbet afgørende – lige fra startens adrenalinsus til lettelsen på målstregen. Og derimellem er der hele tiden gang i den med tætte overhalinger og vilde sammenstød. Du har for alvor noget at køre for med rivaliseringer, holdkammerater og ærkefjender, der hver især vil enten hjælpe eller forsøge at stikke en kæp i dit hjul for at forhindre dig i at få succes.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg GRID fysisk?

Nej, du modtager en GRID produktnøgle (GRID CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din GRID produktnøgle (GRID CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille GRID. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder GRID? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af GRID som digital download til Steam.

Publisher Codemasters
Udvikler Codemasters
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 13-09-2019
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser