S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (PC)

5. september 2024

Vær klar til at spille S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL SPILBESKRIVELSE

S.T.A.L.K.E.R. 2 er et post-apokalyptisk first-person shooter, der bliver udviklet af ukrainske GSC Game World.

S.T.A.L.K.E.R serien er elsket af en del og alle var vilde da efterfølgeren det blev annonceret i 2010 og at det allerede vil komme i 2012. Men i 2011 gik der rygter om at spillet var blevet droppet men GSC bekrætede så d 23. december 2011 at man ville fortsætte udviklingen af spillet. D. 26. april 2012 meldte GSC Game World ud at studiet vil lukke og med det vil S.T.A.L.K.E.R 2 projektet stoppe med det samme. I 2014 åbnede GSC Game World så igen og de annoncerede i maj 2018 at spillet var ved at blive lavet igen. Det er på nuværende tidspunkt sat til at blive udigvet i 2021

Den prisbelønnede pc-franchise spillet af millioner debutterer på næste generation af konsol med S.T.A.L.K.E.R. 2. Oplev en unik blanding af first-person shooter, medrivende simulation og horror.

Chernobyl Exclusion Zone er et unikt, farligt og dynamisk miljø. Det lover meget – artefakterne af ufattelig værdi kan blive dine, hvis du tør at hente dem. Prisen, du betaler, er på den ene hånd ikke mindre end dit eget liv.

Udforsk en af de største åbne verdener til dato, fyldt med stråling, mutanter og anomalier. Alle valg på din vej definerer ikke kun din egen episke historie, men påvirker selve fremtiden. Vær opmærksom på det, du ser, gør og planlægger, da du skal finde vej gennem zonen eller for altid blive dens fange.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl fysisk?

Nej, du modtager en S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl produktnøgle (S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl produktnøgle (S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl som digital download til Steam.

Publisher GSC Game World
Udvikler GSC Game World
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 05-09-2024
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10
Processor: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Diskplads: 150 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: AMD Radeon RX 5700 XT 8G
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser