S.T.A.L.K.E.R. 2 (PC)

31. december 2021

Vær klar til at spille S.T.A.L.K.E.R. 2 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

S.T.A.L.K.E.R. 2 SPILBESKRIVELSE

S.T.A.L.K.E.R. 2 er et post-apokalyptisk first-person shooter, der bliver udviklet af ukrainske GSC Game World.

S.T.A.L.K.E.R serien er elsket af en del og alle var vilde da efterfølgeren det blev annonceret i 2010 og at det allerede vil komme i 2012. Men i 2011 gik der rygter om at spillet var blevet droppet men GSC bekrætede så d 23. december 2011 at man ville fortsætte udviklingen af spillet. D. 26. april 2012 meldte GSC Game World ud at studiet vil lukke og med det vil S.T.A.L.K.E.R 2 projektet stoppe med det samme. I 2014 åbnede GSC Game World så igen og de annoncerede i maj 2018 at spillet var ved at blive lavet igen. Det er på nuværende tidspunkt sat til at blive udigvet i 2021

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg S.T.A.L.K.E.R. 2 fysisk?

Nej, du modtager en S.T.A.L.K.E.R. 2 produktnøgle (S.T.A.L.K.E.R. 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din S.T.A.L.K.E.R. 2 produktnøgle (S.T.A.L.K.E.R. 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille S.T.A.L.K.E.R. 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

MERE INFO KOMMER SNART

Publisher GSC Game World
Udvikler GSC Game World
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser