The Surge 2 (PC)

Vær klar til at spille The Surge 2 på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FORUDBESTILLINGSBONUS

THE SURGE 2 SPILBESKRIVELSE

OVERVIND

På vejen til Jericho City, styrter dit fly ned efter den var blevet ramt af en mystisk storm og derfor bliver flyet nød til at nødlande uden for byen. Du vågner op flere uger senere i et forladt tilbageholdelsesanlæg inde i byen. Armor-clad soldater har indført Martial Law, Robotterne er gået amok, og en mørk, ekspanderende nanostorm som lurer uden for byen...

OVERLEV

I et forsøg på at overleve skal du udforske den store ødelagte by, Jericho. Kæmp mod mange, farlige trusler i brutal, nådesløs kampt, Hak/Slå lemmer af dine modstandere og stjæl deres gear så du kan blive stærk nok til at slås med selv de største fjender som gemmer sig i byen.

OPGRADER

Med en udvidet arsenal af våben, armor, evner og droner kan du tilpasse din karakter og en større, mere varieret og mere ambitiøs verden, The Surge 2 udfordre dig til at overleve og finde alle de gemte hemligheder.

  • Hardcore, brutal melee kamp
  • Mød dødelige fjender og kolossale bosser
  • Afskær lemmer af fjenden, som du ønsker at plyndre
  • Rigeligt af karakter progression og tilpasning
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Surge 2 fysisk?

Nej, du modtager en The Surge 2 produktnøgle (The Surge 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Surge 2 produktnøgle (The Surge 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Surge 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Surge? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Surge som digital download til Steam.

Udvikler Deck 13
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 24-09-2019
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser