DOOM: Eternal Deluxe Edition (PC) 649 kr.
DOOM: ETERNAL DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Som DOOM Slayer vender du tilbage til Jorden, som er invaderet af dæmoner. Send dem tilbage til Helvede, og find ud af mere om Slayeren og hans jagt på død og ødelæggelse til det sidste

Oplev den ultimative kombination af fart og råstyrke i kampen gennem dimensionerne i dette revolutionerende skydespil.


Slayer-trusselsniveauet er på sit højeste
Du er bevæbnet med en skuldermonteret flammekaster, knive ved håndleddene, opgraderede skydevåben og modifikationer samt evner såsom Double Dash, og dermed er dit arsenal blevet mere fleksibelt end nogensinde.


Den uhellige treenighed
Tag, hvad du har brug for fra fjenderne: Få helbred ved at lave ""glory kills"", brænd fjender af for at få panser, og sav dæmoner over for at få ammo – alt, hvad du har brug for til at blive den ultimative dæmondræber.


BATTLEMODE
En ny type multiplayerspil, 2 mod 1, som er designet helt fra bunden af id Software. En fuldt bevæbnet Doom Slayer møder to spillerstyrede dæmoner i tre intense runder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg DOOM: Eternal Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en DOOM: Eternal Deluxe Edition produktnøgle (DOOM: Eternal Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Bethesda Launcher-platformen til at indløse din DOOM: Eternal Deluxe Edition produktnøgle (DOOM: Eternal Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille DOOM: Eternal Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder DOOM: Eternal Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Bethesda?

  • Grundspillet
  • Year One Pass - Få adgang til to campaign add-ons som kommer inden for det første år af DOOM Eternal’s release. Med nye perspektiver og nye måder at spille disse uafhængige historier som vil udforske de katastrofale begivenheder, der førte til jordens fald mod dæmonerne.
  • Demonic Slayer Skin
  • Classic Weapon Sound Pack - Throwback lyd effekter for alle dine våbne i DOOM Eternal
Genre Action FPS
Udvikler id Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 20-03-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser