RAD (PC) 139 kr.
RAD SPILBESKRIVELSE

RAD er et 3D roguelike der foregår i en post-post-apokalyptisk verden, hvor menneskeheden har oplevet jordens undergang ikke én gang, men to gange.

Som teenage-hovedpersonen skal du vove dig ind i The Fallow - en stadigt skiftende, radioaktiv ødemark fyldt med ukendte og usynlige væsner.

Men menneskehedens fremtid kommer af stor personlig bekostning, da jo dybere du rejser ind i de ukendte lande, desto mere vil du udsætte dig selv for giftstoffer, som vil ødelægge din skrøbelige menneskelige form.

Verdens skæbne afhænger af dig, dit trofaste bat og de utallige mærkelige nye evner, du får, da verden omkring dig hærger din krop - vrider og muterer dig til noget umenneskeligt, men langt mere magtfuldt.

Men glem alt det - tag dit syrede bat og hjælp med at redde verden... eller, i hvert fald hvad hvad der er tilbage af den!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg RAD fysisk?

Nej, du modtager en RAD produktnøgle (RAD CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din RAD produktnøgle (RAD CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille RAD. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder RAD? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af RAD som digital download til Steam.

Genre Action
Publisher Namco Bandai
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-08-2019
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser