Vane (PC) 139 kr.
VANE SPILBESKRIVELSE

I en ødelagt ørken forvandler et mærkeligt gyldent støv en frisindet fugl til et bestemt barn, der sætter en kæde af begivenheder i gang, som vil omforme verdenen selv.

Tag ud på en søgen, hvor du kan bruge begge perspektiver til at afvikle landets mysterier og skabe en sti frem gennem det øde landskab. Når du gør det, reagerer verden på din passage, udvikler sig og bygger sig op til noget helt andet.

Fra teamet hos Friend & Foe Games er Vane en fantastisk, følelsesladet og nervøs oplevelse. Resultatet er udviklet med en overbevisning om, at spillere skal finde deres egen vej gennem verdenen, og resultatet er et minimalistisk, skarpt miljø, der opmuntrer til efterforskning lige til kanten af ​​at gå tabt, indstillet til et helt originalt, forfriskende synth-lydspor.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Vane fysisk?

Nej, du modtager en Vane produktnøgle (Vane CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Vane produktnøgle (Vane CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Vane. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Vane? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Vane som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-07-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: WIndows 7/8/10, 64-bit
Processor: 3.0Ghz CPU Dual Core
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Geforce GTX 750 / Radeon R7 260X
DirectX: Version 11
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible sound card

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styr
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser