Rising Storm 2: Vietnam (PC) 159 kr.
RISING STORM 2: VIETNAM SPILBESKRIVELSE

Rising Storm 2: Vietnam er efterfølgeren til PC Gamers 2011 og 2013 'Multiplayer Game of the Year', udgivet af Tripwire Interactive og udviklet af Antimatter Games, det samme hold, der skabte det prisbelønnede og innovative asymmetriske gameplay af den oprindelige Rising Storm.

For første gang kommer den autentiske våbenstyring og instinktive første persions-action fra Red Orchestra-serien til en æra af automatiske rifler, mobile granatkastere og mere moderne våbensystemer. Rising Storm 2: Vietnam kaster spillere ind i en brutal, autentisk rekreation af Vietnam-krigen.

Rising Storm 2: Vietnam tilbyder intens taktisk action for op til 64 spillere i kampe mellem de amerikanske styrker og vietnameserne. Hver kraft har deres egne unikke evner og taktiske fordele som napalm, artilleri, antiluft-missiler, fælder, baghold og meget mere.

En række autentiske våben er til rådighed, herunder M16, M14, M60, M79 og M3 Grease Gun for amerikanerne; Og Type 56 Assault Rifle (en kinesisk kopi af den berømte AK-47), RPG-7, MAT-49, SKS Carbine og mange, mange flere til Viet Cong.

Våben har også en bred vifte af funktionaliteter med in-game effekter, herunder justerbare kolber, vedhæftede bajonetter og et nyt og avanceret rekylsystem, der bygger på den allerede fænomenale våbenhåndtering, som Red Orchestra-serien er berømt for.

Spillere på det amerikanske hold vil kunne styre 3 forskellige helikoptere - UH-1H "Huey" -transporten, OH-6 "Loach" light recon og den kraftfulde AH-1G "Cobra" angrebshelikopter.

Spil som både de amerikanske militære og vietnamesiske modstandskæmpere. Rising Storm 2: Vietnam giver spillerne mulighed for at kontrollere enten US Army og Marines Corps eller de militariserede og guerilla-trænede styrker i Nord Vietnam - NVA og Viet Cong.

Hvert kort fortolker troligt Vietnam-oplevelsen, og sigter mod at trække spillere direkte ind i krigen med sin ekstreme ægthed til det virkelige liv.

Kortene vil omfatte Vietnams berømte jungle, men dækker også kampe, der opstod i byer, på rullende bakker, i Amerikanske baser, rismarker, plantager og mange flere autentiske steder.

Spiltyper omfatter Red Orchestras klassiske territorie kontrol-mode, den nye Supremacy mode til kampe på stor skala, inklusive helikoptere, VC-tunneler og mere, samt den nye mindre Skirmish-mode og kort designet til 16 eller færre spillere.

Disse nye mindre kort er designet til at være en mere konkurrencedygtig, holdbaseret oplevelse, der afspejler de små enhedshandlinger, som Vietnam er berømt for.

Forstærket Squad-system, der giver spillere mulighed for at oprette Squads som de vil have dem - navngive dem, tilføj deres venner, sætte Squad Tag-farve i spillet. Når I er inde i spillet, er det let at genkende dit hold i verdenen og på kortet - samt dedikerede VOIP-kanaler til dit Squad, samt bonusser for at arbejde sammen.

Rising Storm 2: Vietnams fokus vil være spillerens dygtighed og balance. Vi vil ikke låse indhold som våbenopgraderinger, forbedrede spilleregenskaber eller nye våben bag et rang- eller experience-system. Vi ønsker at sætte værktøjerne til at lykkes i hver spilleres hænder.

Rising Storm 2: Vietnam vil give spillerne mulighed for at tilpasse deres spillerkarakterer med yderligere uniformer og udstyrsvarianter optjent som de spiller. Disse vil omfatte ny hovedbeklædning, tøj, tatoveringer, briller og meget mere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Rising Storm 2: Vietnam fysisk?

Nej, du modtager en Rising Storm 2: Vietnam produktnøgle (Rising Storm 2: Vietnam CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Rising Storm 2: Vietnam produktnøgle (Rising Storm 2: Vietnam CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Rising Storm 2: Vietnam. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Rising Storm 2: Vietnam? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Rising Storm 2: Vietnam som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-05-2017
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i3 @ 2.5GHz or AMD Phenom @ 2.5GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 60 GB tilgængelig plads
Yd
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser