Children of Morta (PC/MAC) 159 kr.
CHILDREN OF MORTA SPILBESKRIVELSE

Children of Morta er en action-RPG med en rogue-lite tilgang til karakterudviklingen, hvor du ikke spiller en enkelt karakter - men en hel, ekstraordinær heltefamilie. Hack’n’slash  dig igennem grupper af fjender i tilfældige genererede dungeons, grotter og lande og før familien Bergsons med alle deres mangler og dyder imod den kommende korruption.

Gameplay-mæsigt er det en unik blanding af action-adventure RPG, rogue-lite og hack and slash-spil. Ved at levele op udvikler du ikke kun individuelle figurer, men også hele familien. Der er ingen permadeath, og du kan skifte familiemedlemmer mellem dungeons.

Historien foregår i et fjernt land, men beskæftiger sig med temaer og følelser, der er fælles for os alle: kærlighed og håb, længsel og usikkerhed, i sidste ende tab ... og ofre, vi er villige til at redde dem, vi holder mest af. I sidste ende handler det om en familie af helte, der står mod det indgribende mørke.

Alle dungeons i spillet er tilfældigt genereret, hvilket betyder, at deres layout er forskellig med hvert eventyr. Der kan være alt i mellem to til fire niveauer i hver dungeon, med en unik bosskamp i slutningen. Du kan altid vende tilbage til de foregående fangehuller for at få ekstra XP eller afslutte alle sideopgaver.

Ranged attacks, magiske spells, blokkér, stuns, undvigelser og passive færdigheder - det er alt op til dig at opdage, låse op og opgradere. Du kan vælge mellem seks forskellige familiemedlemmer, der hver har unikke kvalifikationssæt. Faderen, John - en beskyttende kriger med et sværd og skjold. Den ældste datter Linda - en præcis bueskytte. Kevin, en stille fighter udstyret med en dødbringende dolk. Lucy - en livlig og dristig ild magiker. Mark - en opmærksom kampsportkæmper. Og Joey, der smadrer sine fjender med en forhammer.

En kombination af håndmalet pixelkunst og ramme-for-ramme-animationer, der er forbundet med moderne belysningsteknikker, kommer til live for at skabe den smukke farlige verden af Children of Morta!

LOKAL CO-OP er allerede tilgængeligt i spillet, så to spillere kan blive Bergsons og bekæmpe korruptionen sammen. ONLINE CO-OP er stadig under udvikling og frigives i en fremtidig opdatering.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Children of Morta fysisk?

Nej, du modtager en Children of Morta produktnøgle (Children of Morta CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Children of Morta produktnøgle (Children of Morta CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Children of Morta. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Children of Morta? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Children of Morta som digital download til Steam.

Virker Children of Morta også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Children of Morta som digital download til Steam på både PC og Mac.


Publisher 11 bit studios
PEGI-rating
Udvikler 11 bit studios
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 03-09-2019
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
Styresystem: 64-bit Windows 7
Processor: 2.8 GHz Dual Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 or equivalent with 2 GB of video RAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible

ANBEFALET:
Styresystem: 64-bit Windows 10
Processor: 3.2 GHz Quad Core Proc
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser