Immortal Realms: Vampire Wars (PC) 249 kr.

28. august 2020

Vær klar til at spille Immortal Realms: Vampire Wars på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FORUDBESTILLINGSBONUS
Immortal Realms-Vampire Wars

Forudbestil og få:

  1. Adgang til en tidlig version af spillet via en closed-beta
  2. Får en ekslusiv pre-purchase DLC, ‘Fang and Bones’
  3. Får spillets soundtrack
IMMORTAL REALMS: VAMPIRE WARS SPILBESKRIVELSE

Så længe historikere kan huske, har den gamle Dracul-blodlinje regeret over de mystiske lande Warmont - Realm of the Bloodthrone. Inde i de lukkede grænser af dette land, bor en uredelig domstol af vampyrer som drikker blodet fra deres menneskelige undersåtter. Og så længe de giver det villigt, holdes en ondskabsfuld fred mellem de dødelige og udødelige under det vågne øje af de vampyriske herskere - Vlad og Cecilia Dracul, for evigt bundet af kærligheden.

Mod øst blæser en kold vind over de øde marker i Mourterra - De dødes land. Ingen mennesker lever på denne bare og forbandede jord, og alligevel er landet langt fra øde. Rystende rester af den gamle og korrupte Nosfernus-blodlinje bor her i stilhed, og tålmodig venter på deres chance for igen at plage de levende lande.

I Esain - The Frozen North bor der i mellemtiden en anden familie af vampyrer i ensomhed og isolering fra verden. For den mystiske klan fra Moroia er magi blod, og blod er magi ... og det løber tykt i deres kolde, blå årer. Intet væsen - levende eller død - tør afbryde deres mørke ritualer og blodige soiréer.

I aften er lugten af blod stærk på luften, og en rød måne lyser den mørke himmel. En ny vampyrkrig er tæt på, og ingen vil blive skånet for de kommende rædsler.

Immortal Realms: Vampire Wars er et engagerende strategispil, der er indstillet i en mørk vampyrverden i uro, der kombinerer empire administration og turbaseret kamp med unikke kortspilelementer. Gå ned i en mytisk verden fyldt med rædsler og sagn - og kast dig ind i en overbevisende gotisk verden parret med en udfordrende spiloplevelse.

Total War møder Tur-baseret møder vampyrer!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Immortal Realms: Vampire Wars fysisk?

Nej, du modtager en Immortal Realms: Vampire Wars produktnøgle (Immortal Realms: Vampire Wars CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Immortal Realms: Vampire Wars produktnøgle (Immortal Realms: Vampire Wars CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Immortal Realms: Vampire Wars. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Immortal Realms: Vampire Wars? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Immortal Realms: Vampire Wars som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-08-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Quad Core 3.2 GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Geforce GTX 770 equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 24 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Processor: Quad Core 3.4 GHz
Grafik: Geforce GTX 1080 Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser