Crusader Kings III (PC/MAC)

31. december 2020

Vær klar til at spille Crusader Kings III på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

CRUSADER KINGS III SPILBESKRIVELSE

En arving er født i Crusader Kings III

Crusader Kings III er den nyeste generation af Paradox Development Studios elskede middelalderlige strategispil. Udvid og forbedrer dit rige, om det så drejer sig om et mægtigt rige eller et beskedent amt. Brug ægteskab, diplomati og krig for at øge din magt og prestige på et omhyggeligt detaljeret kort, der strækker sig fra Spanien til Indien, Skandinavien til Centralafrika.

Men der er altid pres på den der bærer kronen! Din snuhed er dit største våben, og intelligens er nøglen til succesrig strategi. Vogt dit liv og dit dynastis fremtid, fordi fjender både udelandske og indenlandske misunder din status. Gå i spionage, gå med i politiske fraktioner, straf syndere eller brug prøv at få dem dræbt for at sikre, at din trone overgår sikkert til den næste generation.Crusader Kings III er den middelalderlige strategy role-playing oplevelse du har ventet på!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Crusader Kings III fysisk?

Nej, du modtager en Crusader Kings III produktnøgle (Crusader Kings III CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Crusader Kings III produktnøgle (Crusader Kings III CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Crusader Kings III. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Crusader Kings III? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Crusader Kings III som digital download til Steam.

Virker Crusader Kings III også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Crusader Kings III som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2020
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser