Blacksad: Under the Skin (PC) 249 kr.
BLACKSAD: UNDER THE SKIN SPILBESKRIVELSE

En skummel korruptionssag der dykker ned i hjertet af New Yorks underverden, en sag for den karismatiske detektiv John Blacksad

I starten af 50'erne findes liget af Joe Dunn, ejer af en bokseklub. Siden da er hans opstigende boksestjerne, Robert Yale, forsvundet, inden han nåede at gå i ringen for at kæmpe en af sin karrieres vigtigste kampe. Sonia Dunn, datter af Joe, som har overtaget ledelsen af klubben, står over for store økonomiske problemer. Hun engagerer så privatdetektiven John Blacksad til at efterforske Yales forsvinden og finde ham igen.

Denne skumle sag fører vores efterforsker ned i New Yorks beskidte og uhyggelige underverden. Med sit menneskelignende persongalleri og den perfekt ramte 50’er-stemning lover BLACKSAD: Under the Skin om et eventyr med den skumle krimi-atmosfære, der er så karakteristisk for den tegneseriegenre, som den er opkaldt efter. Du kan lede efterforskningen på din egen måde. Gøre brug af dine kattesanser, og finde nye spor i sagen. Tage beslutninger på Blacksads vegne, som vil påvirke sagens optrævling.

  • En officiel og helt ny historie for BLACKSAD i det unikke univers af en perfekt genskabt tegneserie.
  • Et fortællende efterforskningsspil med gameplay kombineret med undersøgelser, gåder, Quick Time Event (QTE) og mulighed for at vælge mellem flere dialoger.
  • Valg der direkte påvirker udviklingen af dine personer og slutningen på historien.
  • Mere end 30 nye personer og andre allerede kendte, der hver har deres egen historie og sidehandlinger.
  • En indlevelse i universet akkompagneret af en lydside med jazz, der er på højde med lydsiden fra de bedste sorte krimier fra Hollywood.
  • Et spil der vil begejstre både fan af eventyrspil via sit gameplay og fortælling, men også dem der holder at tegneserier, da de her vil finde personerne og grafikken fra dette unikke univers.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Blacksad: Under the Skin fysisk?

Nej, du modtager en Blacksad: Under the Skin produktnøgle (Blacksad: Under the Skin CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Blacksad: Under the Skin produktnøgle (Blacksad: Under the Skin CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Blacksad: Under the Skin. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Blacksad: Under the Skin? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Blacksad: Under the Skin som digital download til Steam.

Genre Adventure
Publisher Microids
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-11-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64-bits Windows 7
Processor: Intel Core i5 (3GHz) or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD R7 260X / Nvidia GTX 750 Ti 2 GB
DirectX: Version 11
Diskplads: 30 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: 64-bits Windows 10
Processor: Intel Core i7 (3GHz) or equivalent
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: AMD Radeon RX VEG
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser