WRATH: Aeon of Ruin (PC) 149 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til WRATH: Aeon of Ruin, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
WRATH: AEON OF RUIN SPILBESKRIVELSE

Du er Outlander, og fra det fortærende mørke kommer en figur klædt i hvidt, the Shepherd of Wayward Souls, som giver dig til opgave at jage de resterende Guardians of the Old World. Du rejser igennem gamle ruiner og udforsker glemte hemmeligheder mens du kæmper imod dem der venter i mørket.

Inspireret af den legendariske Quake 1 teknologi, er WRATHs årer fyldt med DNA'en fra de kendte '90'er shooters. WRATH omfavner de tidløse elementer i klassiske titler som DOOM, QUAKE, DUKE NUKEM 3D, BLOOD, UNREAL og HEXEN og fører dem ind i det 21. århundrede.

Udstyret med våben af usædvanlig magt og kraftfulde artefakter, skal du krydse gamle krypter, sunkne ruiner, ødelagte templer og hylende skove for at bringe død til dine fjender. Men undervurder ikke dine modstandere, for de har meget store magt og er mange i antal. Dit sind skal være lige så skarpt som dit klinge, hvis du håber at overleve farerne.

Verden af WRATH er rig med engagerende kamp, forskellige miljøer og fangende lore. Hvert element er sammenflettet for at skabe en autentisk og fortryllende oplevelse lige så tidløs som de spil, der inspirerede den.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg WRATH: Aeon of Ruin fysisk?

Nej, du modtager en WRATH: Aeon of Ruin produktnøgle (WRATH: Aeon of Ruin CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din WRATH: Aeon of Ruin produktnøgle (WRATH: Aeon of Ruin CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille WRATH: Aeon of Ruin. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder WRATH: Aeon of Ruin? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af WRATH: Aeon of Ruin som digital download til Steam.

Udvikler KillPixel
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-11-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Microsoft Windows® 7/8/8.1/10
Processor: Pentium 4 3ghz
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: Nvidia Geforce 7950GT
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Lydkort: Integrated
Yderligere bemærkninger: 64-bit only

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsy
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser