Tropico 6 - Llama of Wall Street (PC/MAC) 69 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Tropico 6 på Steam for at kunne bruge Tropico 6 - Llama of Wall Street.

TROPICO 6 - LLAMA OF WALL STREET SPILBESKRIVELSE

Tropico 6 - Llama of Wall Street er den første DLC til Tropico 6. El presidente har fået øje på de globale brands og han vil have en bid af kagen. Saboter det amerikanske markede, manipuler eksportpriser og meget andet! Sørg for at Tropico etablere sig selv som et globalt brand!

Nu er El Presidente klar til at spille sammen med de store! El Presidente er klar til at kaste sig over verdenen af mega brands. Magten i politik er aldrig godt nok for en mand med så store ambitioner som El Prez, Så gå sammen med den shady…uh, fuldstændige pålidelige mægler, og hjælp Tropico med at etablere sig som et globalt megabrand. udfold hemmelighederne bag mæglerens uhyggelige plan, mens du prøver at sabotere det amerikanske finansmarked. For at hævde dig selv, bliver du nødt til at være en lama blandt ulve. Eller noget derhen ad ...


Ny gameplay-mechanics venter, da priserne på varer nu vil have udsving og tendenser på det globale marked. Brug nye bygninger som Trade Institute for at spille markedet og manipulere eksportpriser. Tilfældige begivenheder udgør en ekstra udfordring, og du finder også massere af nyt indhold at dykke ned i, som nye træk, tilpasningsmuligheder og edikter.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tropico 6 - Llama of Wall Street fysisk?

Nej, du modtager en Tropico 6 - Llama of Wall Street produktnøgle (Tropico 6 - Llama of Wall Street CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Tropico 6 - Llama of Wall Street produktnøgle (Tropico 6 - Llama of Wall Street CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tropico 6 - Llama of Wall Street. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Hvad indeholder Tropico 6 - Llama of Wall Street? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Hvad indeholder Tropico 6 - Llama of Wall Street, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Hvad indeholder Tropico 6 - Llama of Wall Street også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Hvad indeholder Tropico 6 - Llama of Wall Street som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Kalypso Media
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 06-12-2019
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
DirectX: Version 11
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresyst
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser