Maneater Day 1 Edition (PC) 239 kr.

22. maj 2020

Vær klar til at spille Maneater Day 1 Edition på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

Epic Games early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Maneater Day 1 Edition, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
MANEATER DAY 1 EDITION SPILBESKRIVELSE

Har du lige som alle os andre drømt om at være kongen/dronningen af et eller andet? Nu har du nemlig muligheden for at være kongen af havet! I Maneater er det dig der er på toppen i fødekæden. Start som en tyrehaj, der udvikler sig til noget af et monster, efter at have fyldt maven med mennesker og alt andet der svømmer i havet. Tag en tur i den varme sump og snup en krokodille snack eller cruise i det store åbne hav mens du leder efter de store hvaler. Maneater er fra studiet der står bag Depth og Killing Floor!

Bliv en Maneater!


Oplev den ultimative fantasi som at være kongen af havene - En kæmpe HAJ! Terroriser de kystnære vande. Riv svømmere og dykkere i stykker, giv menneskerne en grund til at frygte dig!
Maneater er en Single-Player Action RPG, som er sat i Gulf Coast’s vande. Kæmp for at overleve det åbne hav, sumpe og floder hvor der er farer der lurer i dybet. De eneste værktøj du har er dine kæber og måden du udvikler dig på ved at æde alt!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Maneater Day 1 Edition fysisk?

Nej, du modtager en Maneater Day 1 Edition produktnøgle (Maneater Day 1 Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Epic Games-platformen til at indløse din Maneater Day 1 Edition produktnøgle (Maneater Day 1 Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Maneater Day 1 Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Maneater Day 1 Edition? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Maneater Day 1 Edition som digital download til Epic Games.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-05-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 470 GTX or AMD Radeon 6870 HD series card or higher
DirectX: Version 10
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativs
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser