Frostpunk: The Last Autumn (PC) 119 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Frostpunk på Steam for at kunne bruge Frostpunk: The Last Autumn.

FROSTPUNK: THE LAST AUTUMN SPILBESKRIVELSE

Lær om de tragiske begivenheder der førte til ​​Frostpunks dystre verden i denne prequel-udvidelse, Det sidste efterår. en kæmpe udvidelse af Frostpunk-universet ved at introducere et helt nyt scenarie der introducerer udvidelsesindholdet og nye mechanics, unik arkitektur og udvider spillets dybe lore og fortælling.

The Last Autumn er et vendepunkt for Frostpunk universet. Da den urolige begivenhed på Site 113 afsløres og dens kamp for at konstruere generatoren, udvider denne forkølle udvidelse Frostpunk-universet ved at introducere et nyt miljø, nye bøger af love og unikke teknologier som præsenterer en række nye bygninger - som alle lader dig forme samfundet og byen på ukonventionelle måder. At lede en gruppe af ingeniører, der arbejder på en af ​​verdens største teknologiske vidunder - en Generator - vil kræve at du tilpasser din strategi til ekstraordinære situationer. Som leder af Site 113, kan du håbe på det bedste, men forbered dig på det værste.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Frostpunk: The Last Autumn fysisk?

Nej, du modtager en Frostpunk: The Last Autumn produktnøgle (Frostpunk: The Last Autumn CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Frostpunk: The Last Autumn produktnøgle (Frostpunk: The Last Autumn CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Frostpunk: The Last Autumn. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Publisher 11 bit studios
PEGI-rating
Udvikler 11 bit studios
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 21-01-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: 64-bit Windows 7/8/10
Processor: 2.0 GHz Dual Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 or equivalent with 2 GB of video RAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Yderligere bemærkninger: Please make sure that you hav
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser