Darksburg (PC) 145 kr.
DARKSBURG SPILBESKRIVELSE

Darksburg er et kooperativt overlevelsesaktionsspil, hvor i skal slå jer sammen for at overleve mod horder af inficerede, der har besluttet sig for at slå sig ned i den hyggelige lille by Darksburg.

Antag rollen som en af de heroiske overlevende eller hvis du føler dig specielt uærlig kan du deltage i rækken af de uærlige Revenants, hver med deres egne unikke evner og personligheder, og mestre deres evner i en over-the-top kamp mod overvældende odds!Vælg din Side

Gaderne af Darksburg venter på dig… Gå sammen med et dristigt hold af overlevende og overvind horder af inficerede, der plager byen i survival mode, eller vend din ryg mod menneskeheden, slut dig til Revenants groteske rækker og forhindrer de overlevende i PvP!

Valget er dit og vi dømmer dig ikke.


Overlevende

Som det gamle ordsprog siger: ”Hold dine venner tæt, og dine fjender så langt væk som muligt, fordi de er zombier, og de vil spise dig.” Eller måske er det bare disse fyre, der siger det? Alligevel ... Mød de overlevende!

En ukonventionel alliance, der består af en nonne, gourmet kok, dusørjæger (og hendes chipmunk) og en ulvemand, der sammen skal gå gennem gaderne i Darksburg og opnå den næsten uovervindelige opgave ved at navigere i denne elendige by uskadt.

Hver med deres unikke evner og bevægelsessæt, bliver de nødt til at arbejde sammen, hvis de skal komme ud af Darksburg i et stykke.


The Revenants

Hvad er pointen i at have en gruppe helte uden et par skurke til at modsætte sig dem? Disse tidligere berygtede indbyggere i Darksburg bukkede under for infektionen kort efter udbruddet med ... interessante resultater.

Langt farligere end din gennemsnitlig zombie vil hver af disse groteske misdannelser bruge enhver teknik, som de har fået af deres omdannelse for at stoppe de overlevende for enhver pris.Udforsk

Med sin rustikke charme, gotiske arkitektur, bølgende gader og dyb og pulserende historie var denne by engang en temmelig tiltalende destination for mange.

Men turismen er faldet lidt for nylig, sandsynligvis fordi nogle seje bygninger og naturskønne udsigter ikke udgør byens befolknings lejlighedsvise tendens ved at prøve at spise din hjerne ...

Havnen

Darksburg er ikke en meget stor by, men dens havn er en af de livligere i Dreadmire-amtet. Nå, det var i det mindste det. Med alle de zombier, der snubler rundt nu, ville det være ubehageligt at beskrive det som ”livligt”.

Faubourg

Faubourg, der tidligere var naturskønt og zombiefri, er det rolige, hvededækkede landdistrikt, der adskiller Darksburg fra klosteret. Hvis zombier spiste hvede, ville hele denne situation være meget mere håndterbar.


Markedspladsen

Ah, Darksburgs markedsplads ... trængsel og travlhed, købmændenes råb, zombier, der trækker mellem båse fulde af rådne fødevarer ... Den sidste del er en nylig udvikling.


Gamemodes:

PVE

Hvem er ikke en fan af det prøvede 'spil som "the good guys" formel? Det er, hvad PvE handler om! Slut dig til de overlevende i deres kamp mod de uærlige Revenanter og zombiehorden, der har overtaget byen, når du fuldfører mål og gør alt, hvad du kan for at sikre din fortsatte overlevelse.PVP

Er menneskeheden overvurderet? Er der en hvis lokkelse i at ødelægge alle håb og drømme for de uskyldige overlevende? Har du et voldsomt had mod chipmunks? Nå, denne tilstand er til dig! Tag kontrol over Revenanterne og brug deres arsenal af ondskabsfulde evner til at straffe disse irriterende overlevende, så du kan komme tilbage til et uafbrudt liv med at gøre, hvad super zombier gør.


LAST STAND

Vælg din Survivor og prøv dit bedste for at modstå et overvældende angreb på Zombies og Revenants i den uhyggelige Last Stand-tilstand!


BELVEDERE

Hvordan startede dette udbrud? Hvor kommer alle disse zombier fra? Hvorfor føler jeg en så dyb følelse af tilfredshed ved at dræbe dem, når faklerne er tændt? Hvem åbner fortsat disse porte for at slippe flere ind? Syntes de selv at dette er sjovt ?!

Dette er de spørgsmål, du vil stille, når du afværger gradvist udfordrende bølger af de zombier i et forsøg på at overleve denne meget upraktiske situation.


FARMLAND

En hurtig og enkel måde at ødelægge din ferskvandsforsyning på er at tilføje et par kilo udøde lig.

Derfor er det dit job ikke kun at overvinde 20 svære bølger af den modgående uendelige horde, men også at forhindre dem i at kaste sig ned i Farmlands brønden. Fordi de af en eller anden uforklarlig grund synes at kunne lide at gøre det.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Darksburg fysisk?

Nej, du modtager en Darksburg produktnøgle (Darksburg CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Darksburg produktnøgle (Darksburg CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Darksburg. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Darksburg? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Darksburg som digital download til Steam.

Publisher Shiro Games
Udvikler Shiro Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 12-02-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel 2.0ghz Core 2 Duo or equivalent
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 690
DirectX: Version 10
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i5 3.1 Ghz Quad core
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser