Planet Coaster - Magnificent Rides Collection (PC) 37,50 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer på Steam for at kunne bruge Planet Coaster - Magnificent Rides Collection.

PLANET COASTER - MAGNIFICENT RIDES COLLECTION SPILBESKRIVELSE

The Magnificent Rides Collection er den første kollektion nogensinde af sin art i Planet Coaster's verden. Den introducerer ni nye forlystelser og rutjebaner til spillet, inspireret af nogle af de mest ikoniske attraktioner fra messeområder og temaparker rundt om i verden.

Udvidet med det rige udvalg af Planet Coaster-ture giver disse nye attraktioner dig mulighed for at begejstre og glæde dine gæster på alle nye måder. Du kan også nemt bruge de nye blueprints og tilpasse forlystelser for at videreudvikle dine eksisterende operationer og øge forretningens rentabilitet, når du bygger dine drømmes temapark.

Med ni nye forlystelser er der nu endnu flere måder at underholde dine parkgæster på! Disse inkluderer:

Flat Rides
Power Moves: en total powerhouse-tur, der henter inspiration fra rejsemesser, som kommer med sin egen tilpassede baggrund. Der er intet mere ekstrem end Power Moves.
Hyperjump: skyde efter stratosfæren! Hyperjump har en række operationer, der giver dig mulighed for lodret at smide dine gæster på så mange måder fra den klassiske bås og falde til den utilgivelige multi-bounce, som er overraskende fleksibel.
Ascendance: en meget lignende oplevelse og fleksibilitet som Hyperjump, men med en større kapacitet og går til endnu længere ekstremer.
Grand Carousel: uden tvivl en af de smukkeste og mest elegante markpladser, der nogensinde er foretaget, og en ægte samfundsfavorit. Det er sjovt for hele familien og vil fremkalde gode minder for enhver.
Swift Eagles: en tur fra en svunden æra, der har stået tidens prøve. Dine gæster vil elske at flyve gennem luften!

Rutsjebaner
S. L. V.: Rutjebaner entusiaster har ønsket at tilføje denne smukke retro-designede coaster til Planet Coaster i lang tid, og den er endelig her! Denne fremragende detaljerede klassiker har både en shuttle-tilstand og en looping-tilstand for maksimal fleksibilitet.
Vektor: Planet Coaster's mest fleksible rutjebaner endnu.
Mind Melt: brutalt utilgivelig i ekstremiteterne, denne genkendelige klassiske omvendte rutsjebane vil virkelig teste dine gæsters udholdenhed.

Skies: Forkæl dine gæster med en fantastisk udsigt, mens du transporterer dem rundt i din park på den meget efterspurgte klassiske stolelift. Hver detalje i dette mekaniske vidunder er kærligt udformet til at levere en virkelig vidunderlig oplevelse.

Planet Coaster is a registered trademark of Frontier Developments plc. Planet Coaster © 2016 Frontier Developments plc. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Coaster - Magnificent Rides Collection fysisk?

Nej, du modtager en Planet Coaster - Magnificent Rides Collection produktnøgle (Planet Coaster - Magnificent Rides Collection CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Coaster - Magnificent Rides Collection produktnøgle (Planet Coaster - Magnificent Rides Collection CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Coaster - Magnificent Rides Collection. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Coaster - Magnificent Rides Collection? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Planet Coaster - Magnificent Rides Collection, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-12-2018
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2300/AMD FX-4300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum specifications may change during development

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser