RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition (PC) 369 kr.
RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Det genredefinerende mesterværk Resident Evil 2 er tilbage i en fuldkommen gentænkt udgave med en dybere narrativ oplevelse. Ved brug af Capcoms egen RE-teknologi giver Resident Evil 2 et friskt bud på den klassiske horror-overlevelsessaga med sin bjergtagende realistiske grafik, en intens lydside, en ny over skulderen-kameravinkel og en opdateret styring oveni de oprindelige spiltyper.

I Resident Evil 2 får du den samme klassiske action, intense udforskning og hovedbrydende gådeløsning, som definerede den oprindelige Resident Evil-serie. Mød politibetjenten Leon S. Kennedy og universitetsstuderende Claire Redfield, som tvinges ud i et samarbejde, da et katastrofalt udbrud i Raccoon City forvandler byens folk til dødbringende zombier. Spilleren kan opleve historien fra begge heltes perspektiv med separate spilkampagner for både Leon og Claire. Råd over disse to ikoniske karakterers skæbner i en vild kamp om overlevelse og desperat jagt på at finde årsagen bag det skrækindjagende angreb på byen. Klarer de den med livet i behold?

・Hårrejsende opdatering af en horrorklassiker – Det nye spil, baseret på den originale udgivelse fra 1998, er gentænkt fra bunden for at levere en endnu dybere narrativ oplevelse.

・Et helt nyt perspektiv – Den nye over skulderen-kameravinkel og den opdaterede styring giver et moderne bud på overlevelseshorror samtidigt med at spilleren får et nostalgisk gensyn med 1998-udgivelsens oprindelige spiltyper.

・Skræmmende realistisk grafik – Resident Evil 2 er bygget med Capcoms egen RE-teknologi, der leverer en bjergtagende fotorealistisk grafik, og den flotte lyssætning skaber en intens og atmosfærisk stemning, når spilleren sniger sig vej gennem korridorerne hos Raccoon Citys politiafdeling (RPD).

・Bekæmp de groteske horder – Zombierne bringes til live med realistiske, blodige effekter. Uhyrerne reagerer i realtid og tager imod øjeblikkeligt synlig skade, så hver eneste kugle tæller.

・Ikoniske seriedefinerende spiltyper – Deltag i vild kamp med fjender, udforsk mørke, faretruende korridorer, løs gåder for at få adgang til nye områder, og saml og brug genstande, du finder i miljøet i en frygtindgydende og konstant kamp om overlevelse.

・Se dine yndlingskarakterer i et helt nyt lys – Tag med på første arbejdsdag for den nyuddannede politiofficer Leon S. Kennedy og hjælp universitetsstuderende Claire Redfield med at finde sin bror midt i den rædselsvækkende zombieepidemi.

・Træd i de uerfarne heltes sted – Spil separate kampagner for både Leon og Claire, og se historien fra begge karakterers perspektiv.

©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition produktnøgle (RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition produktnøgle (RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Deluxe Edition indeholder:

  • RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2
  • RESIDENT EVIL 2 - Leon Costume: Arklay Sheriff
  • RESIDENT EVIL 2 - Leon Costume: Noir
  • RESIDENT EVIL 2 - Claire Costume: Military
  • RESIDENT EVIL 2 - Claire Costume: Noir
  • RESIDENT EVIL 2 - Claire Costume: Elza Walker
  • RESIDENT EVIL 2 - Original Ver. Soundtrack Swap
  • RESIDENT EVIL 2 - Deluxe Weapon: Samurai Edge - Albert Model

Publisher CAPCOM Co., Ltd.
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-01-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i5-4460, 2.70GHz or AMD FX™-6300 or better
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
DirectX: Version 11

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser