Gordian Quest (PC) 119 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Gordian Quest, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
GORDIAN QUEST SPILBESKRIVELSE

En skræmmende forbandelse ødelægger landet. Mørket hersker. Monstre strejfer. Tyveknægte stjæler. Krystere flygter. Helte dukker op.

Før dine helte på et eventyr for at redde hvad der er tilbage af denne faldne verden og ødelæg roden til det onde. Vil du falde ved klørne fra dine fjender eller konsekvenserne af dine dårlige beslutninger? Din Gordian Quest er ved at begynde.

Gordian Quest er et episk roguelike / lite-eventyr, der kombinerer de bedste elementer i deckbuilding, taktisk kamp og strategisk beslutningstagning. Du vil danne en gruppe af helte, som du bliver nødt til at lede og styre i livsfarlige missioner. Hjælp dem med at smede relationer og opdage nye færdigheder blandt dem. Vær frygtløs og urokkelig, når du arbejder for at fjerne den onde forbandelse, der er lagt på landene, og besejr det ultimative onde i hjertet af det hele.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Gordian Quest fysisk?

Nej, du modtager en Gordian Quest produktnøgle (Gordian Quest CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Gordian Quest produktnøgle (Gordian Quest CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Gordian Quest. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Gordian Quest? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Gordian Quest som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-03-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or higher
Processor: 2.0 Ghz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 1Gb Video Memory
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser