Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition (PC) 149 kr.
WINTERMOOR TACTICS CLUB- WINTERMOST EDITION SPILBESKRIVELSE

Wintermoor Tactics Club er en historie om hvordan man overlever high school, med en spillestil som er inspireret af RPG’er og visual novels.

Det var svært nok for Alicia at finde venner på det berømte Wintermoor akademi før en sneboldkrig brød ud på hendes skole! Nu er hendes klubs eneste håb at transformere sig fra nørdede nullerter til fantasi-helte.

Forsøg at opklare et realitets-forvrængende mysterie. Se om du kan hamle op med en horde af farverige karakterer. Og husk at finde nye venner!


Features

  • Lås op for dit potentiale: Der er 7 spilbare karakterer med masser af opgraderinger at låse op for over flere end 40 kampe.
  • Udforsk skolen: Lær Wintermoor at kende i visual novel-inspireret spillestil . Bryd murene ned imellem forskellige high school kliker som Psykiske Detektiver og Unge Monarkister.
  • Find nye venner: Skriv kampagner for at hjælpe elever med at overkomme deres personlige problemer og finde deres fantasi-personligheder i din voksende klub.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition fysisk?

Nej, du modtager en Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition produktnøgle (Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition produktnøgle (Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wintermoor Tactics Club- Wintermost Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wintermoor Tactics Club? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Wintermoor Tactics Club Wintermost Edition indeholder:

Spillet + det orignale soundtrack

Publisher Versus Evil
PEGI-rating
Udvikler EVC
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 05-05-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 SP1+, 8, 10
Processor: SSE2 instruction set support
Hukommelse: 1024 MB RAM
Grafik: Non-integrated graphics card
DirectX: Version 10
Diskplads: 2000 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser