Mafia Trilogy (PC) 399 kr.
MAFIA TRILOGY SPILBESKRIVELSE

Inkluderer hovedspillene og DLC-udgivelser.

Mafia: Definitive Edition (tilføjes automatisk til din Steam-konto på udgivelsesdagen)
Genskabt helt fra bunden, kan du arbejde dig op igennem mafiaen under forbudstiden. Efter en utilsigtet konfrontation med mafian, trækkes Tommy Angelo modvilligt ind i en verden af ​​organiseret kriminalitet. Selv om Tommy oprindeligt er urolig over at falde ind med Salieri-familien, bliver belønningerne for store til at ignorere.

Mafia II: Definitive Edition
Remastered i HD, kan du leve gangster-livet i den organiserede kriminalitets gyldne æra. Krigshelten Vito Scaletta bliver sammenfiltret med mafiaen i håb om at betale sin fars gæld af. Foruden sin kammerat Joe, arbejder Vito med at bevise sig selv og klatre mafiaens hierarki med forbrydelser med større belønninger, status og konsekvenser.

Mafia III: Definitive Edition
Efter mange års kamp i Vietnam bliver Lincoln Kleys surrogatfamilie, den sorte mafia, forrådt og dræbt af den italienske mafia. Lincoln bygger en ny familie på askerne af den gamle, og brænder den ansvarlige Mafioso til jorden som en genfødt føniks.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mafia Trilogy fysisk?

Nej, du modtager en Mafia Trilogy produktnøgle (Mafia Trilogy CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mafia Trilogy produktnøgle (Mafia Trilogy CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mafia Trilogy. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mafia Trilogy? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Mafia Trilogy som digital download til Steam:

  • Mafia 1: Definitive Edition (tilføjes automatisk til din Steam-konto på udgivelsesdagen)
  • Mafia 2: Definitive Edition
  • Mafia 3: Definitive Edition
Publisher Aspyr (Mac) 2K
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 19-05-2020
Systemkrav Se systemkravene for de individuelle spil.
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser