Total Tank Simulator (PC) 139 kr.
TOTAL TANK SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

INDSÆT DINE TROPPER
Spil som kommandør, og bestem din hærs sammensætning og taktiske indsætning på slagmarken under enorme kampe. Men oplev også slagene fra første række ved øjeblikkeligt og løbende at overtage styringen af individuelle enheder – lige fra tanks og fly til snigskytter og meget andet.


ALLE SLAG ER UNIKKE
Med alt fra infanteri og fly til superhemmelige projekter og tanks – MASSER af tanks – kan du råde over mere end 200 forskellige enheder. Seriøst, tjek dem ud!
Du vil heller ikke løbe tør for baner. Med mere end 50 unikke baner vil du aldrig vide, om dit næste slag kommer til at foregå i den fjerneste del af Saharas ørken, på de grønne marker i Europa eller i de sneklædte russiske skove.


ØDELÆG ALT
De kæmpemæssige baner er særligt sammensat, så de passer til både infanteri samt motoriseret og luftbåren action, og inkluderer terræn, som kan ændre sig, og gradvis ødelæggelse af bygninger og vartegn. Form din slagmark med endeløs artilleribeskydning! Spræng køretøjer i luften, ødelæg bygninger, jævn skove med jorden... det er komplet fysikbaseret ødelæggelse.


KAMPAGNE-TILSTAND
Vær med til at forandre 2. verdenskrigs historie! Vælg en fraktion, og deltag i utallige slag for at bestemme Europas skæbne! Du kastes ud i forskellige missioner under din kampagne:

  • Dødskamp. Kæmp til sidste mand.
  • Dræb VIP. Dræb alle de udvalgte fjendtlige enheder indenfor et begrænset tidsrum.
  • Beskyt VIP. Beskyt en udvalgt gruppe allierede enheder i et bestemt tidsrum.
  • Bølgeforsvar. Beskyt en bane mod bølger af angribende fjender.


SANDBOX-TILSTAND
Gør lige, hvad du vil, udtænk de mest gakkede scenarier, og genskab dem i sandbox-spilvarianten. Det eneste, som begrænser dig her, er din fantasi… og CPU :)


SKYGGE-TILSTAND
Stå ansigt til ansigt med din værste fjende, som kender dig allerbedst... dig selv! En overlevelsesspiltype, hvor du ramler sammen med dine sejrrige hære fra tidligere slag. Hvor langt kan du nå?

HEMMELIGE VÅBEN OG TAKTISKE SPECIALENHEDER
Vi er slet ikke sikre på, om du bør læse det her... Har vi trænede dyr, atombomber, faldskærmstropper, flyvende bomber, svævetanks, tidsportaler og mere... arh, vær ikke skør! Men tjek vores ønskeliste-kampagnesektion...

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Total Tank Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Total Tank Simulator produktnøgle (Total Tank Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Total Tank Simulator produktnøgle (Total Tank Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Total Tank Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Total Tank Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Total Tank Simulator som digital download til Steam.

Publisher 505 Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-05-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core i5-7600K
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia 960
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-8600K
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: NVidia 1060
DirectX: Version 10
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser