Secret Government (PC/MAC) 139 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Secret Government, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
SECRET GOVERNMENT SPILBESKRIVELSE

Secret Government er et Storstrategi spil om et hemmeligt samfund. I mørket har de regeret menneskeheden i hundreder af år. Din rolle vil ikke kun være at lede et bestemt land eller region, men Broderskabet: en århundreder gammel organisation, der arbejder i skyggerne og manipulerer hele verden. Træk i skæbnesnorene, når du påvirker nutiden og fremtiden på global skala og rekonstruerer hele verden som du vil have den.

Styr dine agenter strategisk med ærinder i forskellige lande og infiltrer regeringsinstitutioner for at fjerne landets ressourcer og tag kontrol over beslutningstagere. Dine valg vil ændre landenes interne og udenrigspolitik.

Et ønske om magt og rigdom er ikke det eneste, der driver broderskabet. Det stræber efter en fuldstændig genopbygning af verden.

Fra det 17. århundrede begynder du at lave din egen historie, hvor du i hver mission i spillet vil blande dig ind i hovedkonflikten i en bestemt periode.

I Early Access-versionen vil du deltage i den den glorværdige revolution i England. Der står du over for en fjendtlig hemmelig organisation. Dens metoder ligner dine, men målene er helt forskellige, og du skal prøve at regne dem ud.

Du er nødt til at handle langsomt og omhyggeligt for ikke at øge bevidstheden om din trussel i landet. Hvis du bliver opdaget vil du miste alt din indflydelse, som allerede er opnået i dette land.

Der vil være masser af diplomatiske, økonomiske og militære handlinger til din rådighed. Vær opmærksom på hvert lands indenrigspolitik. Hvis det regerende partis ideologi er meget forskellig fra synspunkter fra forskellige klasser og godser, hvis skatteniveauet er for høje og den offentlige orden for lav, så forvent en revolution. Eller måske er det, du søger?

Du kan bruge dine krafter mod dem der hersker - dine manipulationer i spillet er indirekte. Du har ikke magten til at beordre en monark til at erklære krig mod et naboland, men du kan plante dine agenter på de rigtige steder, provokere forringelse af forbindelserne ved indirekte handlinger, arrangere en grænsehændelse og bringe landene til en militær konflikt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Secret Government fysisk?

Nej, du modtager en Secret Government produktnøgle (Secret Government CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Secret Government produktnøgle (Secret Government CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Secret Government. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Secret Government? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Secret Government som digital download til Steam.

Virker Secret Government også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Secret Government som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher 1C Company
Udvikler GameTrek
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-06-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7/Windows 8/Windows 10
Processor: AMD Ryzen 5 3500
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900, 1gb video memory required
DirectX: Version 11
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Lydkort: Direct X - compatible soundcard
Yderligere bemærkninger: Internet connection required for online multi
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser