Ageless (PC) 95 kr.
AGELESS SPILBESKRIVELSE

Tabt, forvirret og alene. Hvad vil Kiara gøre, når hun pludselig finder sig selv i stand til at kontrollere alderen på dyr og planteliv? En evne, der blev skænket til hende af en magisk obelisk.

Rejs på tværs af en puslespils-platformer verden som du aldrig før har set, fuld af myter og magi. Tag på en følelsesladet rejse, hvor du bliver mødt med hårde valg og skal konfrontere dine indre dæmoner.

Følg Kiara, når hun bliver kastet ind i en verden af vidunder og hjertekvaler. Manipulér dyrenes og plantelivets alder, når du finder din vej igennem indviklede miljøpuslespil og besejrer de nådeløse bosser, der står i vejen for dig.

Bliv Ageless: Udstyret med en mystisk bue, skal du mestre kunsten at blive Ageless. Gør brug af dyr og planteliv for at navigere gennem interessante gåder og indviklede platforms-udfordringer.

Unik Alder-mekanik: Spil med naturlovene for at kontrollere dyrenes og planternes alder for at komme videre gennem spændende niveauer.

Ikke Dit Gennemsnitlige Eventyr: I en tragisk historie om tab og personlig opdagelse, skal Kiara beslutte, om hun vil bruge sine nyfundne kræfter til at møde sine indre dæmoner eller løbe fra dem.

Nye Verdener at Opdage: Udforsk nye områder fyldt med unikke planter og dyr, når du skrider frem igennem spillet. Hvert niveau er fyldt med håndtegnet pixel-perfektion for at skabe en smuk verden.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ageless fysisk?

Nej, du modtager en Ageless produktnøgle (Ageless CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ageless produktnøgle (Ageless CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ageless. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ageless? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ageless som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-07-2020
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel i3-2100 @ 3GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GTX650 1GB VRAM
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 2300
Memory: 4 MB RAM
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser