Vampire: The Masquerade - Shadows of New York (PC/MAC) 69 kr.
VAMPIRE: THE MASQUERADE - SHADOWS OF NEW YORK SPILBESKRIVELSE

Du er en nobody. En udstødt i din egen vampyriske sekt. En politisk fange uden særlig værdi. En indvandrer, der aldrig fandt sine rødder i en indvandrerby. En kæderyger, hvis yndlings tidsfordriv er at stirrer tomt på gaderne gennem vinduerne på en fastfood butik klokken 04.00. Den synkende følelse i din mave fortæller dig, at du er dømt, og forvrængede stemmer fra skyggen synes at være enige. Forbandelsen af ​​din klan gør det vanskeligt at interagere med den daglige teknologi.

Men når en af New Yorks Anarch-leder møder en grusom ende, ud af alle blodsugerne i metropolen, er du den, der er valgt til at undersøge det. Tag ikke fejl: dette er åbenbart en fælde, endnu et skridt i Jyhads forfærdelige spil, den evige magtkamp mellem rivaliserende vampyrgenerationer. Men du er Lasombra, og hvis der er en ting, du ved, er det dette: hvis Ventrue Prince og hendes tilhængere undervurderer dig, vil de fortryde det dybt.

Vampire: The Masquerade - Shadows of New York er en visuel roman i det rige univers af Vampire: The Masquerade. Det fungerer som en enkeltstående udvidelse og et ledsagende stykke til vores tidligere titel, Coteries of New York. Mens Coteries var en generel introduktion til verden, der blev afbildet i 5. udgave af det populære rollespil, præsenterer Shadows en mere personlig og unik fortælling.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Vampire: The Masquerade - Shadows of New York fysisk?

Nej, du modtager en Vampire: The Masquerade - Shadows of New York produktnøgle (Vampire: The Masquerade - Shadows of New York CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Vampire: The Masquerade - Shadows of New York produktnøgle (Vampire: The Masquerade - Shadows of New York CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Vampire: The Masquerade - Shadows of New York. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Vampire: The Masquerade - Shadows of New York? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Vampire: The Masquerade - Shadows of New York som digital download til Steam.

Virker Vampire: The Masquerade - Shadows of New York også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Vampire: The Masquerade - Shadows of New York som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Indie
Publisher Draw Distance
PEGI-rating
Udvikler Draw Distance
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 10-09-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1
Processor: Dual Core 3 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: ​1 GB VRAM OpenGL 2.1+
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
MAC:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Sty
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser