Outriders (PC) 379 kr.

31. december 2020

Vær klar til at spille Outriders på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

OUTRIDERS SPILBESKRIVELSE
OUTRIDERS er et 1-3 spillers co-op RPG shooter i et originalt, mørkt og desperat sci-fi-univers. Når menneskeheden bløder ud i Enochs skyttegrave, skaber du din egen Outrider og tager ud på en rejse over den fjendtlige planet.
Med rig historiefortælling, der spænder over en forskelligartet verden, efterlader du slumkvartererne og de små byer i den første by og krydser skove, bjerge og ørken i jagten på et mystisk signal.
OUTRIDERS kombinerer intense skud kampe med voldelige kræfter og et arsenal af stadig mere mæreklige våben og gear-sæt og tilbyder utallige timers gameplay fra en af ​​de fineste shooter-udviklere i branchen - People Can Fly.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Outriders fysisk?

Nej, du modtager en Outriders produktnøgle (Outriders CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Outriders produktnøgle (Outriders CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Outriders. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Outriders? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Outriders som digital download til Steam.

Publisher Square Enix
PEGI-rating
Udvikler People Can Fly
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2020
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser