Medieval Dynasty Digital Supporter Edition (PC)
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Medieval Dynasty Digital Supporter Edition, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
MEDIEVAL DYNASTY DIGITAL SUPPORTER EDITION SPILBESKRIVELSE

Den digitale supporterpakken indeholder forskellige digitale godbidder, der vil forbedre din middelalderlige oplevelse og give dig nogle eksklusive ting, såsom en kunstbog, en behind the scenes video samt den originale soundtrack i spillet.

Original Medieval Dynasty Soundtrack
Nyd lyden af ​​de unikke designede musiknumre til Medieval Dynasty. De forskellige numre, komponeret af Queen of Noise (Far Cry 5, AC Odyssey), får dig til at glemme nutiden og transporterer dig tilbage til middelalderen!

Digital World Map
Overblik over hele verden - det digitale verdenskort giver dig et overblik over den store og kærligt udformede verden, hvor du lever dit liv i Medieval Dynasty.

4K Wallpapers
Eksklusive baggrunde som bringer den unikke middelalderlige atmosfære til dit skrivebord.

Digital Artbook
Fra enkle klatter til endelig grafik - udviklerne præsenterer deres kunstneriske arbejde i en omfattende artbook.

Digital Manual
Forklaringer, support samt tip og tricks - med den digitale manual er du godt forberedt!

Medieval Dynasty History Video
Experience history live! We take you to a medieval village and show you fascinating parallels to the game!

Medieval Dynasty Behind the Scenes Video
I denne video kan du lære mere om de mennesker, der gjorde deres drøm til virkelighed med Medieval Dynasty. Deltag i en tur gennem studiet og lær udviklerne og producenterne at kende, som fortæller dig mere om de spændende tider under udviklingen.

Hvordan får du så adgang til de her goder?
Alle de digitale goodies kan blive fundet inde i spillets install directory i mappen "Digital Supporter Pack Content" (SteamSteamAppscommonMedieval Dynasty) efter at “Digital Supporter Pack” DLC'en er blevet downloadet.

Europa i den tidlige middelalder - Adler og præster styrer og handelen mellem nationer bringer velstand såvel som misundelse, mistillid og grådighed. Militær konflikt er overalt, og hele kontinenter ændrer sig.

I Medieval Dynasty påtager du dig rollen som en ung mand, der er flygtet fra krig og ønsker at tage sin skæbne i egne hænder. Fra at være alene, uerfaren og fattig, vil du udvikle dig til en mester med mange færdigheder, en leder af dit samfund og grundlæggeren af ​​et velstående dynasti, som er beregnet til at vare og trives i de kommende generationer. Beskyt imod vilde dyr, mens de jager efter mad, saml ressourcer og craft udstyr, byg et hus og opret en hel travl landsby, mens du stifter en familie. Det bidrager alt sammen til en unik spiloplevelse på tværs af mange genrer. Barske vintre og uventede begivenheder udfordrer dine færdigheder og fingerfærdighed, når du stræber efter at opbygge din egen arv.

Du kan vælge at følge hovedkapitlerne, løse questlines eller bare strejfe rundt og udforske den enorme middelalderlige verden - men pas på, da ulve eller bjørne måske prøver at tage en bid ud af dig... Begynd med de enkleste ting for din egen overlevelse som jagt og landbrug såvel som at bygge dig selv et hjem. Start en familie og få en arving - tiltræk andre til at bo i nærheden og arbejde for dig, opfør mange andre bygninger for at omdanne din bosættelse til en levende landsby og i sidste ende et blomstrende dynasti, der vil herske i generationer.

En massiv middelalderlig åben 3D-verden venter... Vær opmærksom på barske vintre og uventede begivenheder, mens du finpudser dine evner til at gå fra en middelalderlig overlevende til herskeren over et dynasti. Grib din økse, hammer eller jagtbue - og lav din arv!

Medieval Dynasty er en unik kombination af flere succesrige genrer:

Overlevelse: Behovet for at overleve, spise og sikre overlevelse gennem jagt, landbrug og dyrkning af jorden.

Simulation: Craft værktøjer og våben, byg og udvid huse, stalde og alle slags bygninger, når du gror dit imperium.

Rollespil: Udvikl din egen karakter, interager med NPC'er, pas på din familie og dan samfundsalliancer ved at hjælpe andre og handle frit.

Strategi: Mens du er pionér i middelalderen, finder du og udvider en landsby, administrerer indbyggerne, samler ressourcer og producerer alle de varer, du har brug for, og bruger eller kapitaliserer ved at handle dem.

 • Smukt og realistisk 3D-landskab med en åben verden og avanceret grafik
 • Alle 4 sæsoner med dag/nat cyklus og realistiske vejrforhold
 • Interaktivt miljø med træer til at fælde, forskellige frugter at plukke, sten at samle, huler at udforske og meget mere
 • 18 forskellige bygninger med forskellige niveauer fra høhytter til fulde stenhuse
 • Over 60 forskellige slags udstyr at crafte, inklusive våben, værktøj, møbler og tøj
 • Realistisk interaktion med dyrelivet med masser af forskellige dyr som ulve, vildsvin, hjorte, kaniner og andre
 • Alle aktiviteter vil påvirke mad, vand, sundhed og udholdenhedsstatus
 • Detaljeret skill tree til individuel karakterudvikling
 • Unikke begivenheder og beslutninger med direkte indflydelse på gameplayet
 • Dynastisk omdømme-system udløser begivenheder med kongen
 • Opgaver, handel og økonomi, mulighed for at spille i sandbox mode, sociale forbindelser til NPC'er og mange flere
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Medieval Dynasty Digital Supporter Edition fysisk?

Nej, du modtager en Medieval Dynasty Digital Supporter Edition produktnøgle (Medieval Dynasty Digital Supporter Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Medieval Dynasty Digital Supporter Edition produktnøgle (Medieval Dynasty Digital Supporter Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Medieval Dynasty Digital Supporter Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Digital Supporter Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Digital Supporter Edition som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: 3 GHz Quad Core Processor
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: DirectX 11 compatible GPU, 4GB dedicated VRAM (GeForce GTX 970 / Radeon RX 480)
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Disk space will change

ANBEFALET:
Styre
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser