Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PC) 179 kr.

31. december 2021

Vær klar til at spille Sniper Ghost Warrior Contracts 2 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 SPILBESKRIVELSE

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 er nu tilbage med en ny historie i mellemøsten. Du spiller sniperen Reaper hvor din mission er at stoppe et forbrydersyndikat som ligger mellem Libanon og Syrien. Har ikke hørt noget om det, men mon ikke karakteren er baseret på den amerikanske snigskytte Nicholas Irving som også var kendt under navnet "The Reaper" som er den med flest confirmed kills på en enkelt udsendelse i 3rd Ranger Battalion med 33 confirmed kills.

Skud på så lang afstand er aldrig set tidligere. I den dramatiske singleplayerdel i Sniper Ghost Warrior Contracts 2 sættes alt på spidsen dybt inde i fjendens område.

Du spiller som kontraktlejemorderen og snigskytten Reaper, der udfører missioner i hjertet af en lovløs region i Mellemøsten langs Libanons og Syriens grænser. Du står over for en tilsyneladende umulig opgave: at vælte et ondsindet forbrydersyndikat og sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.

For første gang kan du i Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nedlægge dine mål med skud på mere end 1000 meter. Udviklerne af Sniper Ghost Warrior Contracts 2 stod også bag det anmelderroste Contracts, og fortsættelsen sætter nye standarder med en mere realistisk og udfordrende oplevelse end nogensinde.


  • Eliminér en række af mål på ekstremt lang afstand som snigskytte og lejemorder.
  • Tag taktiske beslutninger for at gennemføre vanskelige udfordringer uden at blive opdaget i to unikke singleplayerkampagner.
  • Udforsk 5 forskellige, vidtstrakte baner i den mellemøstlige konfliktzone.
  • 24 nye kontrakter og en række af sidemissioner.
  • Spil som en snigskytte i verdensklasse med autentiske våben og udstyr.
  • Gennemspil hver kontrakt flere gange med forskellige tilgange for at gennemføre alle mål og få alle belønninger.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fysisk?

Nej, du modtager en Sniper Ghost Warrior Contracts 2 produktnøgle (Sniper Ghost Warrior Contracts 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sniper Ghost Warrior Contracts 2 produktnøgle (Sniper Ghost Warrior Contracts 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sniper Ghost Warrior Contracts 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sniper Ghost Warrior Contracts 2 som digital download til Steam.

Publisher CI Games
Udvikler CI Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-12-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser