Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PC) 239 kr.
SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 SPILBESKRIVELSE

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 er nu tilbage med en ny historie i mellemøsten. Du spiller sniperen Reaper hvor din mission er at stoppe et forbrydersyndikat som ligger mellem Libanon og Syrien. Har ikke hørt noget om det, men mon ikke karakteren er baseret på den amerikanske snigskytte Nicholas Irving som også var kendt under navnet "The Reaper" som er den med flest confirmed kills på en enkelt udsendelse i 3rd Ranger Battalion med 33 confirmed kills.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 er det mest udfordrende spil i den roste serie til dato og introducerer ekstreme langdistanceskud mod mål, der er over 1000 m. væk. I løbet af en dramatisk singleplayer-kampagne i nutidens Mellemøsten vil du opleve intens, taktisk kamp dybt inde bag fjendens linjer.

Giv dig i kast med rollen som Reaper, snigskytte og lejemorder, og gennemfør en række opgaver i en lovløs region i Mellemøsten langs Syriens og Libanons grænser. Tynget af en tilsyneladende umulig opgave er det din mission at omstyrte et skummelt forbrydersyndikat og sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.


EKSTREME LANGDISTANCESKUD
Spilseriens veteraner står overfor en udfordring, for Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kræver evner, fokus og præcision på et helt nyt niveau med dets mange nye mål over 1000 m. væk. Det er noget helt nyt.


HYPERREALISME
Contracts 2 er udviklet af spilstudiet bag det originale spil, og det bryder nye grænser med den hyperrealistiske snigskytte-oplevelse. Lær at bruge et helt arsenal af nye våben, der alle er baserede på ægte militærudstyr, opdag vidtstrakte områder med endnu flere detaljer, og konfrontér de mest livagtige fjender til dato.


PLANLÆG DIT ANGREB
Med helt nyt udstyr kan hver kontrakt spilles flere gange og gennemføres på et utal af måder. Gentag en mission med et nyt fokus for at gennemføre alle opgaverne, og brug din indtjening på forbedret udstyr og våben.


OPGRADERET GRAFIK
Contracts 2 introducerer nye højder for kvalitet med optimeret grafik, forbedret FPS og en forstærket spilmotor, som resulterer i det flotteste spil i serien til dato. Gennemfør ultra-realtistiske snigmord, som er visualiseret i bloddryppende detaljer takket være kameraet, der følger kuglen.


Indehold:

  • Eliminér en bred vifte af mål som lejemorder ved brug af nærkamp og ekstreme langdistanceskud
  • Brug taktiske beslutninger og snigeteknikker til at overmande en række udfordringer igennem en dramatisk singleplayer-kampagne
  • Udforsk 5 forskellige og vidtstrakte baner i den mellemøstlige konfliktzone
  • Udfør 20 nye kontrakter udover at gennemføre en række sideoperationer
  • Bliv snigskytte-ekspert med et stort udvalg af autentiske våben og udstyr
  • Gentag hver kontrakt med et nyt fokus for at nå alle mål og indsamle så mange belønninger som muligt
  • Oplev kvalitet på et helt nyt niveau med opgraderet grafik og en forstærket spilmotor
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fysisk?

Nej, du modtager en Sniper Ghost Warrior Contracts 2 produktnøgle (Sniper Ghost Warrior Contracts 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sniper Ghost Warrior Contracts 2 produktnøgle (Sniper Ghost Warrior Contracts 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sniper Ghost Warrior Contracts 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sniper Ghost Warrior Contracts 2 som digital download til Steam.

Publisher CI Games
Udvikler CI Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 04-06-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser