The Survivalists (PC) 175 kr.
THE SURVIVALISTS SPILBESKRIVELSE

En verden af eventyr og muligheder

Øen er i live! Dit nye hjem skifter cyklus mellem dag/nat, mens du udforsker og afslører dets hemmeligheder. Gå på jagt (eller bliv jaget af!) dyr for at få mad, og mød en række mytiske fjender, som ikke nødvendigvis er glade for at se dig. Få quests fra en mystisk fremmede, eller find dem skyllet op på stranden. Gør dig klar til at tage på tur ind i et proceduregenereret vildnis med en variation af biomer, og oplev et eventyr, som er unikt for den enkelte spiller.

 

Byg sammen, overlev sammen

Synes du, at farerne på øen er for udfordrende, eller ønsker du blot at dele din byggeerfaring med vennerne? The Survivalists passer på dig! Fuldfør fælles eventyr, find skatte, lav handler og overlev sammen, mens du og op til tre andre strandede udforsker øens paradis.

 

Aben ser, aben gør!

Hvis du har brug for en konstruktør, en tømmersvend eller måske en soldat, kan aberne på øen tæmmes og trænes til at hjælpe dig med hverdagens opgaver eller støtte dig i angreb på en fanatisk lejr! Ved hjælp af mimiksystemet kan dine bananelskende venner udføre mange forskellige opgaver, og abeledelse bliver nøglen til at klare øens udfordringer.

 

Vær snu

Hemmeligheden bag overlevelse er at udnytte ressourcerne rundt om dig bedst muligt. Uanset om det drejer sig om at samle en primitiv økse for at fælde træ eller blande en forfriskende smoothie for at holde sulten på afstand, så kan du opdage opskrifter og udvide dine muligheder for at finde føde, ting eller bygge ting af træ.

 

Løbe spidsrod

Er du på udkig efter et episk sværd, som du kan hænge op på væggen i hytten, eller vil du bare overvinde de indtrængende fjender? Det, du søger, finder du måske i ét af de mange templer, der er spredt omkring på øen. Det bliver dog ikke nemt at få fingre i byttet, så det gælder om at forberede sig grundigt, inden du går på skattejagt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Survivalists fysisk?

Nej, du modtager en The Survivalists produktnøgle (The Survivalists CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Survivalists produktnøgle (The Survivalists CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Survivalists. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Survivalists? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Survivalists som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 09-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo E8400 | AMD Phenom II X2 550
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: DirectX 11 Graphics Adapter with 1 GB VRAM
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
Hukommelse:
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser