Spacebase Startopia Extended Edition (PC/MAC) 329 kr.

31. december 2021

Vær klar til at spille Spacebase Startopia Extended Edition på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FORUDBESTILLINGSBONUSForudbestil Spacebase Startopia - Extended Edition nu og få instant BETA ACCESSDIGITAL SOUNDTRACK og  ksklusiv BONUS CONTENT, som inkludere specielle Alien hats, en dekorativ statue og Fuzzy skin.

Note : Betaen er kun tilgængelig på tysk og engelsk sprog og kun for Windows!

SPACEBASE STARTOPIA EXTENDED EDITION SPILBESKRIVELSE

Ifølge mine beregninger er denne station slet ikke blevet brugt i de sidste 17 år! meget mærkeligt. Desuden ser det ud til, at du er den eneste rationelle livsform i denne sektor. Nå så, tillykke! Du er nu hermed officielt forfremmet til øverstbefalende for denne rumstation! Forhåbentlig vil du nyde mere succes end din forgænger, der ifølge logbogen ... stødte på nogle ormlignende aliens ... intet du behøver at bekymre dig om!

For at forhindre at det samme sker med dig, er der meget, du bliver nødt til at gøre. Blandt andet er der udvikling af yderligere sektorer, vedligeholdelse af de tre vitale hoveddæk samt kunde anskaffelse og underholdning af vores besøgende, der giver os tilstrækkelig energi til vores planer for global forbedring. Åh, og før jeg glemmer det - der højst sandsynlig en fejl i mine sikkerhedsprotokoller - men mine sensorer viser masser af fjendtlige skabninger i alle de andre sektorer ...

Så hvad venter vi på? Lad os komme i gang med at arbejde! Lad os gå sammen om at erobre rummet. "

Spacebase Startopia fanger dig med sin oprindelige blanding af økonomisk simulering og empire-opbygning parret med klassisk RTS og en god dosis humor. Ud over den udfordrende singleplayer-kampagne og den alsidige combat er der også competitive og cooperative multiplayer-tilstande for op til fire spillere. Og som om vedligeholdelse af de tre rumstationsdæk, underholdning af de otte aliens og forsvar mod fjendtlige angribere ikke var nok af en udfordring, vil den dynamiske fortæller AI gnide salt i såret ved at kommentere begivenhederne på en dejlig, men på en nedladende måde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Spacebase Startopia Extended Edition fysisk?

Nej, du modtager en Spacebase Startopia Extended Edition produktnøgle (Spacebase Startopia Extended Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Spacebase Startopia Extended Edition produktnøgle (Spacebase Startopia Extended Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Spacebase Startopia Extended Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Spacebase Startopia Extended Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Spacebase Startopia Extended Edition som digital download til Steam.

Virker Spacebase Startopia Extended Edition også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Spacebase Startopia Extended Edition som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Kalypso Media
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Quad Core i5 @2.9 GHz
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 960
 
Mac:

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser