Partisans 1941 (PC) 109 kr.
PARTISANS 1941 SPILBESKRIVELSE

En ny indgangsvinkel til snigskytte-taktik genren: Partisans 1941 kombinerer snigskytte-evner, action, ressourcestyring og basebygnings-elementer.

Tag kontrol over en gruppe sovjetiske partisaner, der modstår den tyske besættelse under 2. Verdenskrig og kæmp dig vej derudaf. Brug taktiske pauser, studér miljøet og vælg den bedste position til at opsætte et baghold.

Opbyg din modstandslejr skjult dybt inde i skovene og find allierede til at slutte sig til din sag. Dan hold af enestående partisaner og påtag dig forskellige missioner til at underminere fjendens styrker og infrastruktur, mens du sikrer de afgørende ressourcer til at ernære modstandsbevægelsen.

Oplev et dramatisk og unikt kapitel af Den Anden Verdenskrig og bliv kommandør af Den Røde Hær bag fjendens linjer.


Funktioner

  • En ny indgangsvinkel til snigskytte-taktik genren. En ny måde at spille taktik-spil i realtid - en blanding af kamp, snigskytte-evner, baghold og et udvalg af specielle genstande til at bringe kaos blandt fjendens rækker. Vælg din egen måde at gennemføre hver mission.
  • Anfør et hold af partisaner. Opbyg et hold efter eget valg og opgrader dine partisaner. Brug dine karakterers styrker til at finde den rigtige løsning på forskellige situationer. Find og rekrutter nye medlemmer af modstandsbevægelsen.
  • Oplev livet i en modstandsgruppe. Mellem missionerne er du vidne til rutinerne i en partisaners liv - udvikl din base, forbered dig på de næste opgaver, kontroller at du har nok ressourcer til at partisanerne kan overleve. Hold dine tropper motiverede. Udforsk nærliggende regioner, finde fjendens svage punkter og muligheder for at angribe fjenden.
  • Et andet perspektiv på 2. Verdenskrig. Oplev historien om den barske sovjetiske modstand mod den ubarmhjertige tyske besættelse på Østfronten. Se historien og de forskellige personers motivation til at slutte sig til partisanernes modstandsbevægelse, både militærfolk og almindelige civile.
  • Baggrund og historie
  • Som kommandøren for Den Røde hær, Alexey Zorin, er du undsluppen fra en Nazi-fangelejr. Lav et hold af partisaner med soldater efterladt bag fjendens linjer og lokale. Oplev alt fra små sabotage-missioner til angreb på de fjendtlige besættelsesstyrker, sammen med dit hold.

Spil en vigtig rolle i en operation startet af fra personale fra Den Røde Hær og udført af alle partisan-hold i området: Et angreb på de tyske styrkers forsyningslinjer, for at vinde ekstra tid til forsvarerne af Leningrad til at forberede sig mod det tyske angreb.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Partisans 1941 fysisk?

Nej, du modtager en Partisans 1941 produktnøgle (Partisans 1941 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Partisans 1941 produktnøgle (Partisans 1941 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Partisans 1941. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Partisans 1941? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Partisans 1941 som digital download til Steam.

Udvikler Alter Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i7 3770 3500GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia Geforce GTX 660
DirectX: Version 11
Yderligere bemærkninger: system requirements are subject to change during development
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser