Witch It (PC) 119 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Witch It, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
WITCH IT SPILBESKRIVELSE

Witch er et multiplayer gemmelegsspil. Modige jægere leder efter skjulte hekse i en sjov, magisk verden.


Jag og gem dig i en levende, magisk verden

Witch It-verdenen er fuldt pakket med ydmyge landsbyer, frosne søer og ældgamle biblioteker, som du kan udforske og gemme dig i. Hvert kort har sine egne historier og hemmeligheder, som du kan undersøge og opleve!


Søg som en frygtløs jæger

Som en jæger er dit job, at fange alle heksene for at skabe fred i byen. Jægere er udstyret med et udvalg af forskellige værktøjer og dimser til at hjælpe dem med deres opgave, uanset om det er en loyal kylling der søger efter luskede hekse, eller en body slam-færdighed, som forårsager stor skade på et område!

Gem dig som en drilagtig heks

Hekse har evnen til at falde ind med næsten alt i landskabet for at snyde jægerne og holde sig i live. Hekse kan skifte mellem forskellige rekvisitter efter eget ønske, ligesom at fremsige forskellige trylleformularer til at forvirre, skræmme og selv spejlvende deres modstanderes kontroller!


Opdag et udvalg af rekvisitter

Hvert kort er fyldt med en evigt voksende mængde af unikke rekvisitter, som hekse kan forklæde sig selv som, fra store møbler til små madvarer og frugt. Storartede belønninger venter på de meste nysgerrige af heksene, som kan finde og efterligne dem alle!


Udtryk dig selv

Fyld din gardarobe med moderne skjorte og skøre koste. Lås op for flere og flere genstande, når du spiller spillet og optjener erfaring, så du kan personalisere din jæger eller heks, efter din egen personlige smag!


Vælg mellem flere spiltilstande

Der findes i øjeblikket tre spiltilstande. 'Gemmeleg' – Jægere skal finde alle heksene for at vinde spillet. 'Mobificering' – Fangede hekse bliver til jægere. 'Jag en heks' – Færdigheder deaktiveres for gemme hold og jægere kan kun bruge deres våben til nærkamp.


Hovedfunktioner

  • Spil som en jæger eller heks på ni forskellige kort, hvert med sin egen unikke spillestil og layouts med rekvisitter, som du kan opdage!
  • Anvend en stigende samling sjove færdigheder til at drille og tage dine modstandere ved næsen!
  • Dynamisk bevægelse af rekvisitter tillader dig let at finde skjulesteder eller gennemrejse kortet uden problemer!
  • Lås op for utallige tilpasningsmuligheder for både jægere og hekse, af forskellige sjældenheder og kaliber!
  • Bliv bedre og opnå højere niveauer med din konto for at blære dig med dine evner inden for rekvisitjagt og gemmeleg!
  • Spil på offentlige servere med andre erfarne rekvisitjægere, eller åbn din egen private server og spil med en gruppe venner!

Witch It er er Early Access-titel, så dine vigtigste spilmekanismer og funktioner kan blive ændret. Vi byder alle former for feedback velkommen via vores Steam Forum eller Discord server!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Witch It fysisk?

Nej, du modtager en Witch It produktnøgle (Witch It CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Witch It produktnøgle (Witch It CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Witch It. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Witch It? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Witch It som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-05-2017
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7.1 SP1 / Windows 8.1/Windows 10 (64-bit Operating System Required)
Processor: Intel Core i3, 2.4GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 6850
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads

ANBEFA
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser