Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck (PC) 109 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Borderlands 3 (Steam) på Steam for at kunne bruge Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck.

BORDERLANDS 3: PSYCHO KRIEG AND THE FANTASTIC FUSTERCLUCK SPILBESKRIVELSE

Der er blodtørstige galninge alle vegne i Borderlands, men hvorfor er de egentlig så skøre? Den geniale forsker Patricia Tannis har en teori om, at de er blevet vanvittige af et mytisk sted, der blot kaldes ""Vaulthalla"". Og hvis du vil finde dette sagnomspundne sted, får du brug for den største galning af dem alle: Krieg, en umage allieret med en blodig savøkse, som han svinger på vegne af Crimson Raiders. Desværre besvarer Krieg ikke spørgsmål med ret meget andet en mærkelige påstande om ""saftige væsler, slagteri"" og tilsvarende ubrugelige udbrud. Du finder kun sandheden om Vaulthalla ved at kravle ind i Kriegs kaotiske hjerne og slås om svarene.

Med absurd avanceret teknologi kan Tannis sende dig og de andre Vault Hunters på mission helt inde i Kriegs hoved. Du skal udforske begge sider af Kriegs psyke: både den brølende mordmaskine, som verden møder – og den indre stemme, der forsøger at styre krigeriske Krieg i den rigtige retning. Du skal udforske en surrealistisk vanvidsverden, hvor hverken fysikens love eller almindelig anstændighed spiller nogen særlig rolle. Her skal du hjælpe Krieg mod traumer og galskab ved at skyde hans indre dæmoner til plukfisk. Men pas på, at du ikke selv mister forstanden, for Kriegs hjerne er fyldt med fragmenterede minder, forvredne landskaber og kød. Virkelig meget kød.

Kun ved at overleve i Kriegs forskruede indre kan du finde Vaulthallas skatte. Du kan lige så godt sige farvel til dit mentale helbred. Eller som Krieg ville sige: ""Knæk en knogle, flæk et øje. Det er den lykkeligste dag i din død!""

Borderlands 3 er påkrævet for at bruge dette indhold, og det er inkluderet i Season Pass.

Nyt

  • Rejs gennem de afsindige afkroge i Kriegs hjerne, hvor alt er muligt og endnu mere voldeligt
  • Se verden fra Kriegs perspektiv og hans syn på populære karakterer, bl.a. Maya: det eneste lys i Kriegs vanvittige mørke
  • Kæmp mod de mange livsfarlige manifestationer fra Kriegs underbevidsthed
  • Hjælp med Kriegs psyke og Tannis' forskning i surrealistiske sidemissioner og Crew Challenges
  • Kæmp om legendariske våben og udstyr, som Tannis hævder også vil virke uden for Kriegs hoved
  • Find vilde kosmetiske genstande, bl.a. Vault Hunter Heads og Skins
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck fysisk?

Nej, du modtager en Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck produktnøgle (Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck produktnøgle (Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Publisher 2K
PEGI-rating
Udvikler Gearbox Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 10-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7/10 (latest service pack)
Processor: AMD FX-8350 or Intel i5-3570
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: AMD Radeon™ HD 7970 or NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB
DirectX: Version 11
Diskplads: 75 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7/10 (latest service pack)
Processor: AMD Ryzen™ 5
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser