The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) (PC) 389 kr.
THE OUTER WORLDS: NON-MANDATORY CORPORATE-SPONSORED BUNDLE (STEAM) SPILBESKRIVELSE

For de fans der vil have det hele!

  • The Outer Worlds
  • The Outer Worlds: Expansion Pass, som giver to historie baseret expansions: Peril on Gorgon (ude nu) og Murder on Eridanos (udkommer i 2021)
  • The Outer Worlds (Original Soundtrack), som giver dig 43 originale numre fra spillet

The Outer Worlds

The Outer Worlds er den nyeste single-player sci-fi RPG fra Obsidian Entertainment og Private Division, samt skaberne af det oprindelige Fallout.

Tabt undervejs mens du var ombord på et kolonistskib, der var på vej til den yderste kant af galaksen, vågner du årtier senere, kun for at finde dig selv midt i en dyb sammensværgelse, der truer med at ødelægge Halcyon-kolonien.

Når du udforsker den fjerneste rækkevidde af rummet og støder på forskellige fraktioner, der alle kæmper for magt, bestemmer den karakter, du beslutter dig for at blive, hvordan denne spiller-drevne historie udfoldes. I virksomheds-ligningen for kolonien er du den ikke-planlagte variabel.

  • Det spiller-drevne historie-RPG: I Obsidians traditionelle stil, er det op til dig, hvordan du spiller The Outer Worlds. Dine valg påvirker ikke kun den måde, historien udvikler sig på, men også din karakteropbygning, dine ledsageres historier og spillets slutning.
  • Du kan have fejl, på en god måde: Nyt til The Outer Worlds er konceptet om fejl. En overbevisende helt er skabt af de karakterfejl, de bærer med sig. Mens du spiller The Outer Worlds, sporer spillet din oplevelse for at finde, hvad du ikke er særlig god til. Bliver du ved med at blive angrebet af Raptidons? At tage Raptiphobia-fejlen giver dig en debuff, når du konfronterer de onde skabninger, men belønner dig med en ekstra karakter-perk med det samme. Denne valgfri tilgang til spillet hjælper dig med at opbygge den karakter, du ønsker, mens du udforsker Halcyon.
  • Led dine ledsagere: Under din rejse gennem den fjerneste koloni møder du en række karakterer, der vil være med i dit besætning. Bevæbnet med unikke evner har disse ledsagere alle deres egne missioner, motivationer og idealer. Det er op til dig at hjælpe dem med at nå deres mål, eller vende dem til dine egne formål.
  • Udforsk firmaets koloni: Halcyon er en koloni i udkanten af ​​galaksen, der ejes og drives af en virksomhedsbestyrelse. De kontrollerer alt ... bortset fra de fremmede monstre, der blev efterladt, da terraformeringen af ​​koloniens to planeter ikke helt gik efter planen. Find dit skib, saml din besætning, og udforsk bosættelser, rumstationer og andre spændende beliggenheder i hele Halcyon.

The Outer Worlds Expansion Pass

Outer Worlds Expansion Pass inkluderer to historieudvidelser. Oplev mystiske nye konflikter, spændende quests, mærkelige nye steder, vildere våben, underlige karakterer og yderligere måder at hjælpe eller trodse Halcyons bestyrelse i to nye fortællingsudvidelser til den mørke humoristiske, kritikerroste og prisvindende sci-fi RPG fra Obsidian Entertainment og Private Division.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon kommer den 9. september 2020. Undersøg de mørke hemmeligheder hos en af ​​de mest ambitiøse videnskabs produktion i Halcyon: udvikling og syntese af Adrena-Time, et lægemiddel beregnet til at forbedre produktiviteten overalt i kolonien.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos kommer i 2021. Halcyon Helen’s sidste (og bedste!) eventyr.

En kopi af The Outer Worlds på den samme platform er påkrævet for at spille udvidelse indholdet. Alt indhold til The Outer Worlds Expansion Pass vil være tilgængeligt i første halvdel af 2021.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) fysisk?

Nej, du modtager en The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) produktnøgle (The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) produktnøgle (The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle (Steam). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle? Får jeg samme indhold som hos Steam?

The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle indeholder:

  • The Outer Worlds
  • The Outer Worlds: Expansion Pass, som giver to historie baseret expansions: Peril on Gorgon (ude nu) og Murder on Eridanos (udkommer i 2021)
  • The Outer Worlds (Original Soundtrack), som giver dig 43 originale numre fra spillet
Genre RPG
Publisher Private Division
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-10-2020
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser