Tropico 6 - Caribbean Skies (PC/MAC) 109 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Tropico 6 på Steam for at kunne bruge Tropico 6 - Caribbean Skies.

TROPICO 6 - CARIBBEAN SKIES SPILBESKRIVELSE

Vores elskede dikt…uh, leder El Presidente begiver sig ud for at erobre Caribien! Den største DLC til Tropico 6 til dato fører det sjove til nye højder med - droner. Forbered dig på at spille en dedikeret scenarie-drevet kampagne med 5 nye missioner, der hver især låser op for forskellige spillestilarter og funktioner. Caribbean Skies tager dig med på en rejse for at redde verden og dermed din kære Tropico. I løbet af kampagnen skal du møde nye karaktere som excentriske forskere og en ny antagonist, der ikke giver andet end problemer for El Prez og hans bestræbelser.

Himlen over Tropico har aldrig været travlere. Sæt teamsters til side og brug luftlevering til at tage logistik til det næste niveau. Benyt dig af flere nye bygninger, der drejede sig om funktionerne i Caribbean Skies - såsom Cargo Airport, som lader dig transportere og eksportere varer mellem forskellige øer i den tropiske øgruppe via fragtfly. Med Drone Delivery Service skal du oprette en drone-leveringsrute mellem to bygninger og bruge dine summende nye hjælpere til at levere varer. I mellemtiden tilbyder Drone Taxi tropicoere en ny måde at komme rundt på. Oprethold absolut kontrol og opret en Central Intelligence-bygning til at implementere Security Drones for at sikre, at ingen ordning går ubemærket hen. Endelig giver de nye ballonture dig mulighed for at tilbyde turister luftballonsture. Gør dem glade ved at vælge naturskønne ruter, der viser Tropicos skønhed.

Hjælp El Presidente med at redde verden og gøre Caribbean Skies til din legeplads!

Ny scenariedrevet kampagne: Spil gennem nye og dedikerede scenarier med 5 helt nye missioner, der hver låser op for en ny spillestil. Mød nye figurer, og red verden som El Presidente!

Droner er her: Lever let afsidesliggende områder ved hjælp af Delivery Drones eller brug Drone Taxi til persontransport. Hold Tropico-folkene under overvågning med Security Drones.

8 nye bygninger: Få fragtfly og droner i luften med Drone Factory, Battery Plant, Cargo Airport og Drone Delivery Service. Gør brug af Drone Taxi Service, Central Intelligence-bygningen og Drone to Home Delivery Service for at fordybe dig selv og dine andre tropikere i alle ting, der er droner. Balloon Tours giver dig chancen for at tilbyde turister en ny slags attraktion.

4 nye edicts: Gig Economy, Qult Anonym, Drone Economy, Drone Recycling

2 nye traits: Drone Enthusiast, Qult Leader.

3 nye paladsdekorationer: Hold dit palads frisk med en miniatureversion af den mystiske HØJTTALER. Vis alle, at du er en tekniker med en flok droner, der bærer Tropico-flag. Brug en mindre version af den uforklarlige fertilitetsbombe kanon for at vise alle, hvordan moderne landbrug gøres.

Nyt tøj: Kun gode vibes med den farverige nye Banana Business Suit med et bananprint overalt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tropico 6 - Caribbean Skies fysisk?

Nej, du modtager en Tropico 6 - Caribbean Skies produktnøgle (Tropico 6 - Caribbean Skies CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Tropico 6 - Caribbean Skies produktnøgle (Tropico 6 - Caribbean Skies CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tropico 6 - Caribbean Skies. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tropico 6 - Caribbean Skies? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Tropico 6 - Caribbean Skies, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Tropico 6 - Caribbean Skies også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Tropico 6 - Caribbean Skies som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Kalypso Media
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-12-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
DirectX: Version 11
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
Lydkort: AMD/NVIDIA dedicated GPU,
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser