Disjunction (PC) 115 kr.
DISJUNCTION SPILBESKRIVELSE

Nøglefeatures:

  • Udfordrende stealth-action-gameplay så du kan spille som det passer dig, om det så er at snige sig rundt eller gå all-in
  • Der er tre spilbare karakterer som alle har individuelle egenskaber, cybernetiske opgraderinger og evner som tilpasses din spillestil.
  • En levende historie hvor spillerens valg har ægte konsekvenser
  • Stilfuld pixelgrafik i omgivelser og figurer
  • Atmosfærefyldt musik lavet af Dan Farley


Gameplay:
Disjunction omfatter unik stealth-action-mekanik og egenskaber til hver af de tre spilbare figurer, så spilleren får frihed og fleksibilitet til at vælge den spillestil der passer bedst. Overkom alle udfordringer i de vilde kampe, eller brug din sjette sans og snig dig gennem skyggerne med udspekulerede teknikker, så du kan nå dit mål.


Forbedringer:
Lås op for cybernetiske opgraderinger til at forbedre dine evner via opgraderingstræer og udbyg din spillestil emd forbedring af stealth eller gør dine angreb mere dødbringende. Find opdateringer så du kan nå dit fulde potentiale og bliv en frygtet morder, eller forbliv anonym i New Yorks gådefulde undergrund.


Levende historie:
Oplev en levende historie som skabes af dine handlinger. Din tilgang til situationer kan få store konsekvenser for New York Citys fremtid, når du for eksempel vælger at skåne eller dræbe en person på din vej gennem underverdenen. Knus hele fraktioner eller få dem over på din side. Du er selv herre over din egen skæbne.


Verdeb:
Året er 2048 og byen er plaget af økonomisk nedgang, miljøkatastrofer og et ustabilt samfund. I USA er der mangel på naturressourcer og de omfattende klimaforandringer har tvunget folk mod byerne, hvor millioner af amerikanere er nødsaget til at skabe sig et nyt liv blandt de amerikanske byers stål og beton.

Det hastigt voksende indbyggertal i byerne og de mange uroligheder er kulmineret i hastigt voksende kriminalitet, hvor mange byer er hensat til total lovløshed. Bystyret og politiet gør deres bedste for at holde kriminaliteten nede, men det lykkedes sjældent på grund af korruption samt at de amerikanske kriminelle bliver stadig dygtigere.

Legal:

© 2020 Ape Tribe Games. All rights reserved. Disjunction is a trademark owned by Ape Tribe Games. Developed by Ape Tribe Games. Published by Sold Out Sales and Marketing Limited. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Disjunction fysisk?

Nej, du modtager en Disjunction produktnøgle (Disjunction CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Disjunction produktnøgle (Disjunction CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Disjunction. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Disjunction? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Disjunction som digital download til Steam.

Publisher Fireshine Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel(R) Core(TM) i5
Hukommelse: 4 GB RAM Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser