Snowtopia: Ski Resort Tycoon (PC) 129 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Snowtopia: Ski Resort Tycoon, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
SNOWTOPIA: SKI RESORT TYCOON SPILBESKRIVELSE

Velkommen til Snowtopia, en verden med evig vinter sjov.

Byg det ideelle ski resort, så dine skiløbere smiler hele vejen ned ad bjerget. Lær hver klint og kløft at kende, når du planlægger pister, placerer elevatorer og bygger vigtige faciliteter. Tag udfordringen op med at skabe et resort, hvor livet altid er godt!

Planlæg dine pister
Placer pister på bjergsiden med få klik med det brugervenlige skabelsesværktøj. Læs terrænet, og vælg det bedste sted at lægge stier for enhver skiløberes evne.

11 forskellige skilifter giver dig masser af valg til skalering af højderne. 12-personers gondolelifte er hurtig, men vanskelig at bygge på de stejle bjergskråninger. En to-person stolelift kan være et bedre valg, men pas på køer i bunden!

Heldigvis betyder stadigt stigende skiliftteknologi, at der altid er nye muligheder at prøve. De nyeste modeller kan gøre selv de højeste toppe tilgængelige på ingen tid.

Planlæg, opbyg og forbedr, indtil du har oprettet dit drømme skiområde.

Tag imod skiløbere af enhver art

Du troede måske, at perfekte pister var nok til at holde skiløbere glade, men det er ikke så simpelt. Med 12 forskellige skiløberprofiler i spillet er nogle mere interesserede i en god raclette, mens andre kommer for at se naturen. Og så er der hardcore ski-fanatikere, der ikke nøjes med noget mindre end det længste løb, bjerget har at tilbyde.

Der er ingen penge i Snowtopia. Gør dine skiløbere glade nok, og de kan blive medlem af det frivillige hold, der driver dit resort. Del din arbejdsstyrke mellem liftoperatører, vedligeholdelsespersonale, servicefaciliteter og teamforbedringshold.

At øge dit feriesteds omdømme fører til flere skiløbere i pisterne. Men pas på - flere skiløbere betyder flere ulykker! Sørg for, at du har tilstrækkelig sne plejere og ski patruljer til at holde pisterne sikre på alle tidspunkter.

Husk, ingen kan lide ødelagt stolelift, men alle elsker at solbade på terrassen!

Læn dig tilbage og slappe af på bjerget

Når dit resort er bygget, og dine skiløbere er glade, fortjener du en lille pause. Så find dig selv et perfekt lille hjørne på bjerget til at slappe af på, måske nær en smuk skovpiste ved siden af ​​en skilift, der ligger på en malerisk klintop.

Du er i bjergene. Nyd det frosne kys af den kolde luft på dit ansigt og læn dig tilbage til nogle seje melodier.

Velkommen til Snowtopia, spillet hvor det er godt bare at chille.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Snowtopia: Ski Resort Tycoon fysisk?

Nej, du modtager en Snowtopia: Ski Resort Tycoon produktnøgle (Snowtopia: Ski Resort Tycoon CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Snowtopia: Ski Resort Tycoon produktnøgle (Snowtopia: Ski Resort Tycoon CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Snowtopia: Ski Resort Tycoon. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Snowtopia: Ski Resort Tycoon? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Snowtopia: Ski Resort Tycoon som digital download til Steam.

Udvikler TeaForTwo
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 26-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2300/AMD FX-4300
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Lydkort: Any
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresy
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser