Animal Doctor (PC) 125 kr.
ANIMAL DOCTOR SPILBESKRIVELSE

Gør dine drømme til virkelighed med Animal Doctor!

Vil du bruge dit liv på at passe dyr? Med Animal Doctor vil du være omgivet af dyrevenner og kæledyr. Pas på skabninger store som små, mens du træner som praktikant hos en dyrlæge! Behandl og hjælp inddrivelsen af ​​vidunderlige kæledyr, husdyr og arbejdsdyr.

  • Et unikt eventyr for hele familien, der giver dig mulighed for at deltage fuldt ud i firstperson, når du har valgt din karakter i spillet.
  • En række spændende opgaver ligger foran dig, hvor du vil blive testet ved at undersøge, behandle, fodre og pleje mange dyr.
  • Særlige opgaver hjælper med at vokse og forbedre dine færdigheder; som giver mange realistiske oplevelser: Foder vilde dyr, red ænder og mange flere side missioner vil udfordre dig, mens du finder ud af de bedste måder at behandle patienterne på.
  • Udforsk, find og saml derefter ingredienserne for at hjælpe med at skabe medicin og naturlige midler til dine syge venner.
  • Yderligere oplevelser er tilgængelige, så du kan gå fra at ride på heste over store marker, behandle syge dyr til at distribuere mælk og ost til dem i nød! Gå endnu længere og udforsk skoven, men pas på, fordi vilde og utæmmede dyr kan være farlige.
  • Livsstilen hos en arbejdsdyrlæge med et stort udvalg af dyr til at passe venter på dig her. Forbedre din dyreviden, lær nye færdigheder og nyd de personlige belønninger, de medfører.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Animal Doctor fysisk?

Nej, du modtager en Animal Doctor produktnøgle (Animal Doctor CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Animal Doctor produktnøgle (Animal Doctor CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Animal Doctor. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Animal Doctor? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Animal Doctor som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-03-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, 8.1, 10, x64
Processor: Intel i5 (4th Generation) or equivalent AMD, min. 2.4 GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia Geforce GTX 560 TI / AMD Radeon HD 6970, min. 2GB VRAM, Shader Model 5.0
DirectX: Version 11
Diskplads: 14 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 6
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser