First Class Trouble (PC) 92 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til First Class Trouble, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
FIRST CLASS TROUBLE SPILBESKRIVELSE

VELKOMMEN OMBORD!

First Class Trouble er et party game, hvor spillerne skal arbejde sammen og mod hinanden for at overleve en katastrofe.


Uanset om du spiller som en af ​​de menneskelige beboere eller de oprørske personoider, bliver du nødt til at bruge din vittighed (og lejlighedsvis flyvende champagneflaske) for at holde dig i live. I First Class Trouble bedrager du enten eller udleder din vej til sejr i et charmerende, men alligevel foruroligende og ofte ondskabsfuldt miljø. Uanset om du gør det ædru eller med en lille bimmelim, vil First Class Trouble servere dig en farlig cocktail af vanskelige beslutninger og skøre muligheder.

Målet er at lukke det centrale kunstige intelligensnetværk, også kendt som CAIN, for det luksuriøse intergalaktiske krydstogtskib ISS Alithea, før det og dets loyale personoider overtager kontrollen med skibet.


TO ROLLER: TILLED ELLER BEDRAG

RESIDENT GAMEPLAY
Indsaml information om passagererne, og udled, hvem du kan stole på, og hvem du skal undgå. Samarbejd med dine medbeboere for at fjerne de mistænkte personoider, inden du går i gang med lukningen af ​​CAIN.

PERSONOID GAMEPLAY
Lyv, forstyr og bedrag din vej gennem skibet blandt beboerne for enten at nå CAIN og frigøre dens fulde potentiale eller dræb de resterende beboere for at sikre kontrol over skibet. Brug dine unikke færdigheder til at kommunikere og navigere skibet i skyggen og dræbe beboere, når de udgør en trussel for din identitet.

KARAKTER OG VROOMBA CUSTOMIZATION
Ombord på ISS Alithea er tilpasningsmulighederne uendelige. Køb nyt tøj og tilbehør i det indbyggede indkøbscenter ved hjælp af dine hårdt tjente Infinity-mønter. Brug dine ekstra kontanter til at pimpe din Vroomba!
Flere ting vil blive tilføjet gennem updates.

UENDELIGE KILLS SCENARIOS
ISS Alithea er den ultimative legeplads for "Happy acidents"r. Udforsk nye måder at eliminere både ven og fjende på hvert niveau. Miljøfarer som brande, dårlige ledninger og dårligt hængende lysekroner kan alle bruges til at slippe af med dine medpassagerer, når du finder det praktisk.

FYSISKALISEREDE INTERAKTIONER & TING
Interagere med dine medbeboere og personoider på ubegrænsede, fysikaliserede måder. Slå din ven til enden af ​​poolen med ketsjeren eller bare skub en fjende ind i ilden og se væk et stykke tid.

ANDRE FEATURES
•  Forbedre socialt deduktion og interaktioner gennem in-game nærhedsbaseret stemmechat, ingame tekstchat og emotehjul-funktionalitet
• Flere niveauer med unikke temaer og stilarter sammen med emner og interaktioner, der er specifikke for banen
• 6 player multiplayer

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg First Class Trouble fysisk?

Nej, du modtager en First Class Trouble produktnøgle (First Class Trouble CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din First Class Trouble produktnøgle (First Class Trouble CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille First Class Trouble. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder First Class Trouble? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af First Class Trouble som digital download til Steam.

Publisher Versus Evil
Udvikler Invisible Walls
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 (64 bit)
Processor: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti / AMD Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: A microphone
 
ANBEFALE
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser