Necromunda: Hired Gun (PC) 279 kr.
NECROMUNDA: HIRED GUN SPILBESKRIVELSE

Naviger i et hav af kriminalitet og korruption for at afbalancere det blodige økosystem i Necromunda som en nådeløs hired gun. Pengene er gode, hundene er loyale og pistolen er pålidelig - men kan du overleve jagten? Necromunda: Hired Gun er en indie-tempofyldt, voldelig og spændende FPS, der ligger i de mørkeste strækninger af Warhammer 40.000s mest berygtede hive city.

Nak de mest berygtede mutanter til den rigtige pris. Dit armory er et vidtstrakt arsenal. Din krop er forbedret med et dusin tilpasselige tilbehør, der kan løbe på vægge og springe over kløfter. Din cyber-mastiff kan finde og dræbe fjender for dig, mens din grappling hook tillader hurtig gennemkørsel af de massive miljøer.

- En tempofyldt-indie FPS i Warhammer 40.000-universet
- Opgrader og kæmp sammen med din loyale cyber-mastiff
- Utallige våben og augment customisation
- Opgrader og level op mens du indsamler dine bounties

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Necromunda: Hired Gun fysisk?

Nej, du modtager en Necromunda: Hired Gun produktnøgle (Necromunda: Hired Gun CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Necromunda: Hired Gun produktnøgle (Necromunda: Hired Gun CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Necromunda: Hired Gun. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Necromunda: Hired Gun? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Necromunda: Hired Gun som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-06-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser