Before Your Eyes (PC) 65 kr.
BEFORE YOUR EYES SPILBESKRIVELSE

Before Your Eyes er et fortællingseventyr, der fortæller historien om en sjæls rejse ind i efterlivet ved hjælp af en ny og innovativ form for interaktion - dine virkelige øjne.

Historien begynder efter din død ombord på skibet af en mytisk færgemand, der har til opgave at hyrde sjæle til efterlivet. For at hjælpe dig med at komme videre, skal han først lære historien om dit liv. Og så sender han dig tilbage for at genopleve dine vigtigste øjeblikke.

Spillet bruger dit webcam til at fordybe dig i denne historie på en måde, du aldrig har oplevet før. Du lærer at kontrollere strømmen af ​​fortællingen med dine øjne - du blinker gennem dyrebare minder om familie, første kærlighed og fremkomsten af ​​en kunstnerisk karriere. Men snart vil færgemanden have mistanke om, at du ikke viser ham alt, hvad han har brug for at se. Så han vil tvinge dig dybere ind i de mørke fordybninger i dine mest undertrykte minder og i sidste ende afsløre en hjerteskærende sandhed.

Ved at kombinere sin innovative blink interaction mechanic med en charmerende verden og en fuld voice-acted historie er Before Your Eyes en dybt følelsesladet og relatabel rejse - en om de umulige forventninger, vi stiller til os selv og de ting som vi fortryder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Before Your Eyes fysisk?

Nej, du modtager en Before Your Eyes produktnøgle (Before Your Eyes CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Before Your Eyes produktnøgle (Before Your Eyes CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Before Your Eyes. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Before Your Eyes? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Before Your Eyes som digital download til Steam.

Publisher Skybound Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit and above
Processor: AMD Athlon X4 880K 4Ghz or Intel Pentium G4500 3.5Ghz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 520 or AMD Radeon Vega Integrated Graphics
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresys
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser